hmm... nie wiem czy to w tym watku powinnam ale... hmm... dzisiaj przy cięższym załatwianiu sie na papirze toaletowym zauważyłam krew o jaskrawo czerwonej barwie.Poza tym nic nie boli itd. hmmm.. moze ktoś mnie oświecić?
reklama
Cześć dziewczyny!
Gratulacje dla tych , które meszczą się w uranka z przed!I trzymam kciuki za te , które walczą!
Ja jakos do wagi prawie wróciłam (ale nie było za bardzo co gubić)niestety wciąż jest ta nieszczęsna oponka i chyba nie mam ochoty na razie się za nią zabierać.Poszłam na łatwiznę i kupiłam nowe spodnie (w spódnice jakoś wchodzę).Pozdrawiam
Madzia_S
Matka Polka
Z bardzo bogatego doświadczenia w tej sprawie wiem, że obecności hemeroidów NIJAK nie da się nie zauważyć. Ból niezapomniany. Idź do internisty.
Nic mieu nie boli.Nic a nic.Hi,hi,hi a moze mi po prostu tyłek pękł - pewnie za kare - bo sie nażarłam (doslownie) czekolady i miałam zatwardzenie ???
żart żartami ale problemu nie można lekceważyc o fakt.Poobserwuję jeszcze i pójde.
żart żartami ale problemu nie można lekceważyc o fakt.Poobserwuję jeszcze i pójde.
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Antares moze dopadła Cię gryba Jelitowa?? :