reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

kacha dobre i 30. Może rób spięcia brzucha - mniej sie zasapiesz, a rezultat taki jak po brzuszkach.

Magduska my też się wybieramy na basenik z Igą. Tylko musimy zadzwonić i się umówić (tylko szkoda, że na takim baseniku to mamuśka raczej sobie nie popływa)

reklama
a myx jedziemy ta tydzien w piatek do polsk i( misia pamietaj o mnie ) , a jak przyjedziemy, a jedziemy tylko na tydzien to tez idziemy na babyschwimmen czyli plywanie z dzieckiem ( jest u nas od 3 miesiaca )

kacha107 pisze:
Karolla 150 brzuszkow????wooowww ale z przerwami? jacie nie moge ,a ja 30??! !!!
no no 3 razy po 50 ;) pocwiczysz i dojdziesz do tylu ja przed ciaza 300 robiłam wiec troche mi
zostało do wyrównania!!

Magduska moja kumpela jezdzi do aqua parku ponoc rewelka brodziki, przewijaki itp musze sie wybrac!

ech a ja nic..zero cwiczen ..ale zrobilam postep kupilam w sklepie "powrot do formy" khmmm kolezanki Antares ...moze zaczne w domu cwiczyc....matko co wy robicie ze waga wam spada u mnie stoi jak zakleta...moze gdybym slodyczy nie zarla....ech...ale ja bez slodyczy nie potrafie zyc kurna....:-( na zrzucenie 5 kilosow mam czas do 4 czerwca ... makabrra
Karolla podziwiam Cie....

Ehh mi tez zostało 6 kg i nic....Moze jak przestane jesc te słodycze, i zaczne cwiczyć...A 5 czerwca mam absolutorium wiec musze sie pozbyc tej oponki i bioderek kurde!! Najgorsze sa te miejsca....za holere...w morde jeza. Zaczełam pic kuracje herbacianą Etap I : Spalanie z Herbapolu moze to mnie zmobilizuje

Jeju, ja Was podziwiam, mnie na samą myśl o brzuszkach zaczyna wszystko boleć. Usiłowałam kilka razy w życiu poświęcić się dla sprawy, ale bez skutku zupełnie... Obawiam się jednak, że bez jakiś ćwiczeń sie nie obejdzie, wszystko mi wróciło do formy poza galaretką na brzuchu i biodrami jak szafa trzydrzwiowa.
Dzis w ramach powrotu do formy zrobiliśmy sobie z Tomkiem spacer z wózeczkiem do pobliskiego miasteczka, 7 km szybkim krokiem. Pomysleć, że ja kiedyś sunęłam rano piechotką do szkoły 3,5 km, potem ze szkoły tyle samo, obiadek w domku i znowu bieguniem 3,5 km na zajęcia pozalekcyjne typu próba chóru. A do domu mam pod górkę, i to solidną. Miałam wtedy kondycję, że pozazdrościć. Chyba się starzeję... ;)
A tak właściwie to jesteśmy w moim domu rodzinnym, na wsi pod lasem; nie odzywam się, bo zamiast siedzieć przy komputerze - chłonę dzika przyrodę i dotleniam się :)

Eh a mi nada l6kg na plusie Od dzis zaczynam działać i jakos mam nadzieje pujdzie.
Czy mozemy odstawic słodycze i wogule cukier? Mi powiedziano ze mały nie bedzie chciał pic mleka odemnie bo nie bedzie słodkie A ja wolałabym odstawic słodkości
choc jeszcze nie wem czy sie uda bo te czekoladki to ....mniamm...

reklama
Do góry