reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
My też się na basen wybieramy, ale ustaliliśmy(a właściwie ja ustaliłam :p),że Piotrek z Jasiem chlup do wody, a ja fotki będę strzelać. Ja tam wolę wannę z gorącą wodą niż jakieś ledwo ciepłe "bajoro" :D

Nie chciało mi się samej pisać to skopiowalam z jakiejś stronki - ale dobrze wytlumaczone

3. SPIĘCIA BRZUCHA
Połóż się na plecach na podłodze. Podudzia możesz ułożyć na ławce, albo jak wolisz tylko zgiąć nogi w kolanach mając stopy oparte o podłogę. Taka pozycja zapewnia przyleganie dolnych partii grzbietu do podłogi. Ręce umieść za głową i unoś górną część tułowia do góry przemieszzając żebra w kierunku bioder aż do momentu uczucia silnego napięcia mięśni brzucha. W tym punkcie ruchu zrób minimalną przerwę przytrzymując napięte mięśnie, po czym powoli wróć do pozycji startowej. Przy spinaniu mięśni rób wydech. Ta wskazówka oddechowa dotyczy wszystkich ćwiczeń na mięśnie brzucha.

reklama
basiii pisze:
Czy mozemy odstawic słodycze i wogule cukier? [/color]Mi powiedziano ze mały nie bedzie chciał pic mleka odemnie bo nie bedzie słodkie A ja wolałabym odstawic słodkości

hmm, to by w jakims stopniu tlumaczylo dlaczego Tosiek tak chetnie siedzi na cycu, ja ostatnio pozeram nieprzyzwoite ilosci czekolady :-[, a co ciekawe chudne ;) obecnie 57, czyli 4 na plus, choc bylabym sklonna przy obecnej wadze zostac, gdybym tylko pozbyla sie tej nieszczesnej oponki

Do góry