reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Antares to po czekoladzce która spowodowała zaparcia i z powodu mocnego parcia żyły w pupie są uciskane i stąd ta krewka uważaj kochana
jedz teraz lekkostrawne rzeczy bo hemoroidy zaczynają się od lekkich krwawień a potem jest makabra (wiem cos o tym) dobrze robi Colon S takie trociny
do picia do kupienia w aptece super poprawiają prace jelit i sie nie wchłaniają do organizmu wiec można swobodnie brac! Byłam z tym problemem u
lekarza i mi kazał to pić od razu pomogło!

reklama
ano widzisz.Faktycznie z tą czekoladą to przesadziłam.Tosi też dobrze nie zrobiło wiec nie jem już i jest lepiej.I Tosi i mi.Ale profilaktyka jak najbardziej.Dzięki Karolla :)

kacha107 pisze:
no no czy jak sie karmi piersia mozna dostac okres????!!!!! tzn mam lekko zabarwiona sluz,jasny braz....czy to juz?

Kacha ja też już coś takiego co mozna by nazwać okresem miałam i Misia też. Witaj w gronie :laugh:

A ja znowu muszę się zabrać za siebie bo przez to weselicho ćwiczenia od 3 dni zapomniane (a już było tak super). No, ale przynajmniej u fryzjera znowu byłam i paznokietki sobie super zrobiłam. Aż mi mężuś powiedział, że super wyglądam ;D
No tylko teraz powrót do diety matki karmiącej (bo dieta weselna nie posłużyła ani mi ani Idze :( )

Karola nie martw się ja zaczynam od nowa 6 weidera... bo niestety przez 3 dni pod rząd byłam zbyt zalatana żeby tego przypilnować... i trening przerwałam :(

a u mnie tesciowa od tyodnia i obiadki gotuje i slodycze wciaz kupuje i cwiczen niet i 1kg sie przytylo zamiast chudnac :( biore sie za siebie,DOSYC TEGO!!!!

Madzia_S pisze:
Wstyd mi za was dziewczyny, wstyd... ;) Fe...Byłyście moim natchnieniem, a tu co ??? ;D :D

To specjalnie dla Ciebie :)

Bądź moim natchnieniem,
że świat zmienię przeświadczeniem
pięknym bądź, bo skąd mam je wziąć?
Zły czas unieważnij,
daj blask mojej wyobraźni,
myślom mym bądź, jak czuły rym.
...
Ja gram, śpiewam tworzę,
a ty hoże me niebożę,
przy mnie siądź,
natchnieniem mym bądź.

la la la i tak dalej...ach ten Jędruś ;)

reklama
świeć Panie nad jego duszą. Fajny był z niego facet i miał cieplutki głos. Ale proszę mi tu nie odwracać kota ogonem, Antares, tylko przeprosić się z C.C. Żebym się też mogła zmobilizować wreszcie.

Do góry