reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

U mnie to samo, na szczęście przewidziałam i oprócz trzech zestawów ubrankowych dla Jasia wzięłam też jeden dla siebie. Dodam, że wszystkie ciuszki się przydały, no i młody był jeszcze u babci w umywalce kąpany, we dwie z mamą go myłyśmy, bo tak się cały wypaćkał, aż po pachy

reklama
dzieki kochane, co do dzinsow wstawie jakies jak zrobie nzowu jakies foto w nich kurcze gardlo albo krtan mnie boli :-(

Ja nie wiem czy moge się chwalic bo sposób schudnięcia nie był najlepszy przez Moja Ukochaną Oliweczke waze 60 kg. Tak sie nie przejmuje. Juz ejst dobrze musi zostać jeszcze na obserwacji. A Mnie tata pilnuje zebym coś jadła straciłam zupełnie apetyt.

Szczęściara - nie wygłupiaj się i jedź bo kto się będzie Oliweczką zajmował jak wyjdzie ze szpitala - nie będziesz miała siły!!!!

Ja dopiero ozyje kiedy bede razem z Oliweczką a juz tak super bede sie czułajak bedziemy w domku. A narazie tylko jeszcze dwie nocku i Jade do Oliweczki

Szczęściara - wiem kochana co czujesz - ja Piotrusia w szpitalu miałam przez ponad 3 tygodnie a na ręce mogłam go wziąść po ponad dwóch - myślałam, że mi sece pęknie, ale uwież mi będzie wszystko dobrze i już niedługo będziecie w domeczku przytulały się do siebie. A tego pie#$@#$@#nego lekarza to normalnie ja bym za ciebie poszła i gołymi rękoma ubiła. Chociaż teraz tak mówię u mnie było wiele nie wyjaśnionych akcji z małym a ja tylko się modliłam żeby było wszystko dobrze i żeby go mieć przy serduszku, nic innego mnie nie interesowało. Modlę się o szybciutki powrót do zdrowia naszej forumowej Śmieszki i trzymaj się będzie dobrze :-* :-* :-*

o kruca Misia.Powazna sprawa.A skąd wiesz, ze bedziesz po ciązy miała regularnie co 28 dni?
ja czasami mam wrażenie, ze u mnie też @ blisko bo jakoś tak boli, dziwnie..no ale póki ni ma to ni ma.

a my dzisiaj w Multi na WSZYSTKO GRA Woodego Allena.Polecam polecam polecam.Super bomba film :)

reklama
Do góry