reklama
Misia ja to bym się cieszyła bo tak jakoś mi dziwnie bez @ ;D
Co do świąt to jadłam jajeczko w majonezie, kawałek białej kiełbaski, lodziki, serniczek i inne ciasta i małemu nic a waga zaczyna spadać hihi ale chciałabym tak zawsze jeść do woli i chudnąć ;D
Co do świąt to jadłam jajeczko w majonezie, kawałek białej kiełbaski, lodziki, serniczek i inne ciasta i małemu nic a waga zaczyna spadać hihi ale chciałabym tak zawsze jeść do woli i chudnąć ;D
Do wagi sprzed ciąży udało mi się wrócić, chociaz nie wiem jak to możliwe bo na brzuchu zwały tłuszczu a tyłek przez ciaze też mi troche urósł, a teraz nie zauwałyłam zeby zmalał. W święta tez za bardzo nie pojadłam, ale tesciowa zadbała zebym cokolwiek mogła jeść. Zrobiła mi specjalną sałatkę warzywną (ziemniaki, marchewka i troche jajka) i rybkę po grecku bez cebuli. Na resztę mogłam popatrzeć, w szczególności na ciasta (ehhh, ten sernik i makowiec). Na szczeście po jajkach młodemu od soboty do tej pory nic nie wyskoczyło, więc chyba moge je jesc.
u nas jajka zostały przyjete.W kazdym razie reakcji wysypkowej nie ma.Puk puk.Odpukac.
ja napiekłam, narobiłam i sie tak objadłam, ze łoooo.... No i moją Cindy trafiło.wrrrrrrrrrrrr bebol wyskoczył wiec zabawa zaczyna sie od nowa.Ale nic.Troche dyscypliny nie zaszkodzi bo sie rozpasłam.
ja napiekłam, narobiłam i sie tak objadłam, ze łoooo.... No i moją Cindy trafiło.wrrrrrrrrrrrr bebol wyskoczył wiec zabawa zaczyna sie od nowa.Ale nic.Troche dyscypliny nie zaszkodzi bo sie rozpasłam.
No tak święta święta i po świętach a ja przez 4 dni an bb nie zaglądałam pochłonieta rodzinką ;D aż się za wami stęskniłam !
Ewako i Myfcia super fryzurki piękne!
Kurcze a ja sobie pofolgowałam bo teściowa takie pyszności narobiła ale waga stoi .... od jutra znowu walka z wagą a raczej z nadwagą buhahah
Ewako i Myfcia super fryzurki piękne!
Kurcze a ja sobie pofolgowałam bo teściowa takie pyszności narobiła ale waga stoi .... od jutra znowu walka z wagą a raczej z nadwagą buhahah
Myfcia super ciuszki płaszczyk rewelka !
Ja w sobote zostawiłam małą z tatą i pojechałam sama pobuszować, kupiłam spódniczke, bluzeczke i korale wszystko w kolorach brązu i brudnego różu
a jak sie już wyszykowałam na śniadanko wielkanocne to mnie mała obdarowała zwróconym mleczkiem ;D
Ja w sobote zostawiłam małą z tatą i pojechałam sama pobuszować, kupiłam spódniczke, bluzeczke i korale wszystko w kolorach brązu i brudnego różu
a jak sie już wyszykowałam na śniadanko wielkanocne to mnie mała obdarowała zwróconym mleczkiem ;D
reklama
hmmm ja już sama nie wiem, wczoraj miałam okres a dzisiaj małe kap kap i koniec chyba... : chyba będę musiała się przekonać do cerazette... bo chyba tylko to można brać żeby nie narobić rodzeństwa małemu...
na razie zakładam sobie suwaczek... będzie mi łatwiej się obserwować...
na razie zakładam sobie suwaczek... będzie mi łatwiej się obserwować...