reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
dzieki kobitki, kurcze Misia tos mnie wystraszyla ;-)
w sumie dobrze wkoncu bedziesz wiedziala kiedy pllodne a kiedy nie....

Misia ja to bym się cieszyła bo tak jakoś mi dziwnie bez @ ;D

Co do świąt to jadłam jajeczko w majonezie, kawałek białej kiełbaski, lodziki, serniczek i inne ciasta i małemu nic a waga zaczyna spadać hihi ale chciałabym tak zawsze jeść do woli i chudnąć ;D

Do wagi sprzed ciąży udało mi się wrócić, chociaz nie wiem jak to możliwe bo na brzuchu zwały tłuszczu a tyłek przez ciaze też mi troche urósł, a teraz nie zauwałyłam zeby zmalał. W święta tez za bardzo nie pojadłam, ale tesciowa zadbała zebym cokolwiek mogła jeść. Zrobiła mi specjalną sałatkę warzywną (ziemniaki, marchewka i troche jajka) i rybkę po grecku bez cebuli. Na resztę mogłam popatrzeć, w szczególności na ciasta (ehhh, ten sernik i makowiec). Na szczeście po jajkach młodemu od soboty do tej pory nic nie wyskoczyło, więc chyba moge je jesc.

u nas jajka zostały przyjete.W kazdym razie reakcji wysypkowej nie ma.Puk puk.Odpukac.

ja napiekłam, narobiłam i sie tak objadłam, ze łoooo.... No i moją Cindy trafiło.wrrrrrrrrrrrr :mad: bebol wyskoczył wiec zabawa zaczyna sie od nowa.Ale nic.Troche dyscypliny nie zaszkodzi bo sie rozpasłam.

No tak święta święta i po świętach a ja przez 4 dni an bb nie zaglądałam pochłonieta rodzinką ;D aż się za wami stęskniłam !
Ewako i Myfcia super fryzurki ;) piękne!

Kurcze a ja sobie pofolgowałam bo teściowa takie pyszności narobiła ale waga stoi .... od jutra znowu walka z wagą a raczej z nadwagą buhahah ;)

Myfcia super ciuszki płaszczyk rewelka !
Ja w sobote zostawiłam małą z tatą i pojechałam sama pobuszować, kupiłam spódniczke, bluzeczke i korale wszystko w kolorach brązu i brudnego różu ;)
a jak sie już wyszykowałam na śniadanko wielkanocne to mnie mała obdarowała zwróconym mleczkiem ;D

reklama
hmmm ja już sama nie wiem, wczoraj miałam okres a dzisiaj małe kap kap i koniec chyba... ::) :( chyba będę musiała się przekonać do cerazette... bo chyba tylko to można brać żeby nie narobić rodzeństwa małemu...
na razie zakładam sobie suwaczek... będzie mi łatwiej się obserwować...

Do góry