reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Antares77 pisze:
o kruca Misia.Powazna sprawa.A skąd wiesz, ze bedziesz po ciązy miała regularnie co 28 dni?

Antares nie mam pojęcia... walnęłam te 28 dni ale tak bez sensu bo niczego teraz nie jestem pewna... Okres trwał jeden dzień, to czy to w ogóle mieisączka była???

heh... czy tylko ja mam taki problem??? help :-[

reklama
Ta tylko kiedy ja to przeczytam?????
Jakoś nie mogę skończyć książki, która w ciąży zaczęłam. Myślałam, że wczoraj na spacerku się uda, ale spotkałam 2 dzieciate mamuśki i się nie udało - za to jak się nagadałam ;)

Karolla ja też :) czytałaś 11 minut? jeżeli tak, to napisz jakie wrażenia, bo jestem ciekawa z uwagi na dużo kontrowersji wokół tej ksiązki.

karola szybko mykniesz, książeczka ok 250 str a tak wciąga,że łoooooo i jest taka piekna.......

Karola ano robię "6" dalej, czasem o 1:00 w nocy ale się nie poddaję... no i smaruję brzucholek kremikiem wyszczuplającym :D

miałam "11 minut" w ręku ale jakoś nie mogłam znaleźć chwilki a potem mi ją zabrali... przeczytałam "nad rzeką piedrą usiadłam i płakałam" i "weronika postanawia umrzeć" ...

Miłość jest dziką siłą.Kiedy próbujemy ja okiełznać, pożera nas.Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników.Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach.

Oto Zahir.Nic odkrywczego ale jak pięknie podane.Zupełnie jak filmy Woody Allena :)

reklama
Do góry