reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
a co kobity, becikowe poszlo na ciiuchy i zabawki dla malego i matki ojciec zalapal sie tez na co nie co ;-)
a plaszczyk co prawda sztruksowy ale orginalny bardzo i jak narazie tfu tfu nikogo w takim jeszcze nie wiedzialam... cena mnie tez nie powalila wiec ok :-) jutro wracam do "wioski" wiec z zakupami cinko bedzie.....
a plaszczyk co prawda sztruksowy ale orginalny bardzo i jak narazie tfu tfu nikogo w takim jeszcze nie wiedzialam... cena mnie tez nie powalila wiec ok :-) jutro wracam do "wioski" wiec z zakupami cinko bedzie.....
Madzia_S
Matka Polka
Ja mam jak w banku, ze w te święta nie przytyję. Sprawozdanie i fotoreportaż jutro gdyż padam na dziób.
Kachna321bum
Fanka BB :)
Jak napisałaś, że nie działa anty to pomyślałam od razu że się następny dzidzuś szykuje
blond
mama dwoch urwiskow
Kachna321bum pisze:Jak napisałaś, że nie działa anty to pomyślałam od razu że się następny dzidzuś szykuje
misia_q pisze:eh, ten tego... : chciałam tylko powiedzieć że laktacja chyba jednak u mnie nie działa anty...
wczoraj dostałam okres...
tez tak sobie pomyslalam ale doczytalam
myfa wygladasz slicznie
blond
mama dwoch urwiskow
myfcia to widze , ze zakupy udane
ja tez bylam ostatnio na zakupach dla siebie... .... i przyjechalam z zakupami dla dzieci
super
ja tez bylam ostatnio na zakupach dla siebie... .... i przyjechalam z zakupami dla dzieci
super
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Myfcia, no cóż, nic nowego że tak powiem -pięknie jak zwykle...