reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

w ramach powrotu do formy wczoraj upiekłam ciasteczka owsiane i sama zjadłam wszystkie :p . No i potem policzyłm ile to kalorii :-[ - i już więcej tak nie zrobię. No i dzisiaj troszkę poćwiczyłam, żeby sobie humorek poprawić (o jutro waga nie spadnie tak jak to byl do tej pory co tydzień - a do chrzcin tydzień, a do wesela 3 :( )

reklama
A ja się podziębiłąm, teściowa o mnie dba, kupiła mi monte, kulki czekoladowe, do mleka, pierniczki, nutelle.... Hmmm.. zjada mi ię to bardzo przyjemnie, ale nawet nie chce liczyć tych robaczków, jak one tam?? mmm... a! kalorie :p

wiesz , ze jak to pisalam tosamo tez sobie pomyslalam i chcialam napisac ale mi sie za szybko wyslalo

a tak poza marginesem to mam nadzieje , ze nie drgnie w odwrotna strone

karola a pamietasz niedawno pralysmy i prasowalysmy ciuszki na 56 i dzieci jeszcze byly w brzuszku a teraz ruszamy na drugi miesiac juz boze jak ten czas szybko leci
u nas dzisiaj byla procesja z poswieconymi palmami jesli dobrze pamietam to w polsce nie ma procesji na niedziele palmowa dobrze pamietam???

Dzięki dziewczyny. Po takich komplementach czuję się jeszcze lepiej. Umiecie podbudować człowieka na duchu. ;D
Ja się tak rozochociłam, że już zaplanowałam następny wypad po świętach. Tylko czy mój portfel to wytrzyma??? Raczej nie, bo w tym miesiącu chrzciny i szczepienie Paulinki (płatne). Ale nawet jak nic nie kupię, to spedze miło czas jak "typowa kobieta", a strój awaryjny na chrzciny mam.

Misia ma rację, Cindy w wekend pewnie tez sobie pozwala na małe co nie co, w końcu należała do takich "kobiecych" modelek, czyt. nie chudzielców ;D. Więc nam też się coś należy :D.

reklama
Ja od porodu straciłam tylko 1,5kg, ale to wałaściwie przez ostatnie 3-4tyg, bo na początku waga uparcie stała. Ale cieszę się i z tego. Za pierwszym razem dokąd karmiłam miałam 2kg na +. Więc teraz trochę odpuściłam i chcę jeszcze zrzucić 2,5kg, aby było tylko 2kg+ (bo karmię). To jest mój pierwszy cel, a potem zobaczymy.
Na szczęście widocznie zmniejsza się brzuszek, choć skórę jeszcze nie doszła do stanu z przed.

Do góry