reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

jejku jak ja bym chciala wazyc 66 kilo a tutaj waga stoi ciagle :-(
teraz troche proznosci zdjecia z rana waga stoi ale mieszcze sie w spodnie z przed ciazy te elastyczne :-)

p10107803qd.jpg

p10107762zp.jpg

reklama
Myfcia pieknie wygladasz!! Waga sie nie przejmuj u mnie tez stoi chociaz od 3 dni sie nie ważyłam poczekam z 2 tyg zobaczymy ale spodni mam juz z 6 par
przedciazowych nie jest źle!

Boze, toi tylko u mnie to jakos dziwnie postepuje. Waga leci sobie. Juz 58 na liczniki, czyli 4 kg. niedowagi wedlug podrecznikow ;-) A ja wchodze tylko w rozmiar 40 i 42, a o spodniach przedciazowych swoich to moge tylko pomarzyc ;-( (no dobra, wlaze w jedne, ktore byly za duze i sa elastyczne) ;-( ;-( ;-(

Karolla, ja tez bym chciala wygladac tak jak ja ;-) Sprzed ciazy ;-) No dobra.... moze byc te kilka kg. na plusioe. Ja sie nie upieram, ale zyby mi sie tylek chociaz w 38 miescil ;-)

no to ja dzisiaj zaczelam sie w koncu brac za siebie
maurice do przedszkola (tata zaprowadzil) a mamusia na dywanik i 80 brzuszkow walnela a teraz wlasnie wrocilam z solarki
boze jak mi dzisiaj fajnie a mam nadzieje , ze jutro rano bedzie jeszcze fajniej (moze waga spadnie)

reklama
Do góry