reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

A za tą Mustelę faktycznie sporo zapłaciłam, ale obok mnie jest tylko jedna apteka i dość droga (ceny warszawskie, albo czasami nawet drożej). Więc może w innej byłoby taniej

reklama
Ja skończyłam już mustele i teraz kupie cos tańszego na ujędrnianie ;)
Olcia tak rośnei że latem już sie chyba do gondoli nie zmieści ;) kurcze co ja mam w mleku drożdze??? ;D

No my wczoraj u moich tesciów spedzilismy popołudnie a co sie z tym wiaze było ciasto i kawusia ale zjadłam tylko kawałek jogurtowego to chyba nie ciasto co ? ;D a co tam 80 brzuszków było raz sobie mozna pofolgowac! :) ;)

ja dzisiaj bylam na zakupach kupic kilka rzeczy dla malego bo 68 juz za male...jak flanele wloze mu...po poludniu chcialam jechac do centrum kupic cos sobie ale chyba nie dam rady cos mnie tak muli macica zauwazylam ze podczas pologu mnie tak nie mulila jak teraz o co chodzi? okresu jeszcze nie mam....

reklama
Ja waze już 66 kg , jeszcze tylko 2 kg. Ale schudłam dlatego ze w ciągu tgodnia zjadałam prawie tylko sniadanie bo nie miała czasu na jedzonko, tyle sprzątania ,a wieczorem juz padałam ze zmęczenia. Maż tylko nie zadowolony ze schudłam , bo On m nie nie llubi takiej chudszej. W spbote byłam na zakupach co z tego jak schudłam gdyz spodnie kupiłam 42:) bo 40 zamała. Dzisiaj wybieramy się z mężem na basenik . A wczoraj robiłam 5 rundek w okół domu z pieskiem:D

Do góry