reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

madzia s nie musisz wcale chodzic na wciagu-wygladasz super.

widze, ze niezle wam idzie gubienie kiloskow. ja od porodu zgubilam 6,5 + 3. waga na razie stoi. sa niewielkie wahania, ale nieduze. ciagle boje sie ze mi dojdzie bo mam ogromny apetyt i musze sie codziennie niemal hamowac zeby nie pozrec paczki ciastek albo mleka w tubce. mam juz swoja wage sprzed slubu, nie chce jej stracic. tylko ciagle nie moge sie pozbyc faldki tluszczyku na brzuszku mimo cwiczen, ale coz to raczej genetyczna sprawa, bo nigdy w zyciu nie mialam deski na brzuchu:)

reklama
ja tez w koncu poszlam na solarium, ale na razie nie widac efektow. mam nadzieje, ze po 2 razie, ktory mam nadzieje bedzie jeszcze przed swietami, troche zbrozowieje:)

Ah......, dzisiaj czuje się dużo lepiej (psychicznie). Zostawiłam tatusia z córciami i zafundowałam sobie fryzjera- belejaż i podciełam troszkę włoski. Tylko troszki jasniejsze mi wyszły, pewnie je przyciemnię następnym razem, ale na razie pochodze sobie jako blondynka  ;D. No i oderwałam się trochę od domowych obowiązków. I jeszcze jedno- waga znowu drgnęła, znów 0,5kg mniej (jeszcze 4,5kg na +).

Mój najświższy image  ;D

no no Dytek bardzo fajnie wyglądasz, pasują Ci jasne włoski, na prawdę super :)
Za mną też chodzą pasemka,ale chyba dopiero jak mi odrosną włosy tak, żeby się pozbyć tych farbowanych na ciemno, bo u mnie zawsze jakieś niespodzianki wychodzą.

reklama
Do góry