reklama
a ja w ramach powrotu do formy zafundowałam sobie dzisiaj kawusię z lodami śmietankowo śmietankowymi ... mniammmmm....koleżankę Cindy chyba trafiło ;D no ale co - w koncu nie umawiałysmy sie dzisiaj jutro już jej nie wystawię
Dydek super wyglądaszz - ja też koniecznie muszę do fryzjera ale coś się zebrać nie mogę, jeszcze w tym tygodniu przed świętami mam 3 wizyty po lekarzach z Piotrusiem i do promotora musze jechać oddać kolejny rozdział pracy mgr, nie mówiąc o światecznych porządkach - ech chyba na święta nie zrobię sie na bóstwo ;D
Antares a ja dzisiaj lody waniliowo wanilowe ;D a co ;D i jeszcze batonik nestle corn ;D mniam :
Antares a ja dzisiaj lody waniliowo wanilowe ;D a co ;D i jeszcze batonik nestle corn ;D mniam :
no pewnie tak ino, że ja jeszcze chyba nie powinnam tak folgować ale co tam i tak nie mam takich nóg jak ona
Dziewczęta skoro o folgowaniu mowa to wyśmienite na folgowanie są lody Krówka tej samej firmy co śmietankowo śmietankowe (to była kryptoreklama) ;D
Dziewczęta skoro o folgowaniu mowa to wyśmienite na folgowanie są lody Krówka tej samej firmy co śmietankowo śmietankowe (to była kryptoreklama) ;D
Kurde ja też, iuż nie mogę taki jestem obżartus i na dodatek tylko szukam coś słodkiego.....
A co do ciuszków mi siostra podawała na bieżąco na półroczną córeczkę i niewiem co jest ale my te ciuszki to na bieżąco zakładamy, a siostrzenica spora (pulorki ma jak Olcia), a poza tym siostra ma dużo sukienuś więc odpada mi trochę ciuchów ui cóż..... trza się wybrać na zakupy....... :
A co do ciuszków mi siostra podawała na bieżąco na półroczną córeczkę i niewiem co jest ale my te ciuszki to na bieżąco zakładamy, a siostrzenica spora (pulorki ma jak Olcia), a poza tym siostra ma dużo sukienuś więc odpada mi trochę ciuchów ui cóż..... trza się wybrać na zakupy....... :
reklama