reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

0,5 kg ubylo wiec jeszcze 4,5kg ,aaa zapomnialam ze chcialam dojsc do wagi slubnej wiec w sumie 10,5 ;D ;D ;D to sie nie uda hahaha

reklama
ewako dzieki
madzia s nie oddawaj rzeczy nikomu , bo kiedys chyba tez wyjdziesz sama z mezem a wogole to niby czemu nie wolno gadac beda tylko te co takiej figury ni maja slicznie wygladasz wirklich sehr schön

Super Anetka każdy kilogram mniej to tyle radosci !

Madzia_S kurcze jesteś mega szczupła i nie pisz o tych zawyżonych rozmairach bo i tak Ci nie wierze chciałabym wyglądac tak jak ty!

Karola, ja uzywam prawie caly czas....spokojnie sie smaruj....nie martw sie o zacieki itp. Luzik. Buzia delikatnie sie "zabrazowi". Polecam.
Ja juz tez po TYM:) i byla to moja "zacheta':) byla BARDZOOOO DOBRZE:)
No i jutro pedze na solarke:) Huraaaa

reklama
Do góry