reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
ale to co biodra już zostaną takie rolzlazłe bo ja też narzekam na duże dupsko , i mąż się ze mnie śmieje:)

Ja obecnie ważę 73kg buuu grubas jestem no ale w dniu porodu było 90 kg moja waga przed ciążą 65 kg i tyle bym chciała do czerwca dam rade a co ;D

No to ja 66, przed ciaza 50. Juz 14 spadlo, ale co z tego jak slodycze mi tak nadal smakuja....opakowanie piegusków przedwczoraj, a wczoraj 5 jezyków......ech.... a swieta tuz tuz.....

Ja mam 48, jeszcze 2 na plusie, ale właśnie się okazało, że Jankowi nie szkodzi czekolada nawet w dużych ilościach, więc chyba już niedługo :D A no i tak ta waga stoi już od 2 tyg, ale chyba w cycach dużo siedzi, bo naraz ściągam z jednego 120ml.

a to nie jest tak żle:) Ja myślałam żę tylko ja waze 68 a tu waga mniej więcej każej z was po porodzie ........ buuuuuu

reklama
sfbimv.jpg
spodnie juz za duze sa te ciazowe z poczatku okresu, wbijam sie w stare juz spodnie niektore...dzisiaj na wadze 6 mi wskoczyla :-) juz nie 70 :-)

Do góry