reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
widze ze to ja tylko taki len....hmmm chyba odkurze mojego orbitreka a jak mnie to moze zakosze od rodzicow rrower stacjonarny tylko kiedy ja bede na nim jezdzic? male znowu ma napady jedzonka....dzisiaj pierwszy raz sciagnelam laktatorem 60 ml mllika zeby wyprobowac to urzadzenie bo jak zostawie malego na dluzej z babcia bedzie trzeba i jedzonko...moj sie wycwanil i nie daje juz sie oszukac herbatkami krzywi sie :-( chcialam dzisiaj mu dac mmleko z butelki moje o wolal cyca zamalalam sie prawie...ale wkoncu zalapal i wyssal cala zawartosc butli...jak zostawiacie mleko to osoba bedaca z maluchem podgrzewa je? noi czy w lodowce trzyma/?
Myfa ja zostawiam w butli około 140 ml i trzymam to w lodówce, przychodzi moja mama albo Puchaty i podgrzewa do takiej temperaturki żeby nie parzyło w wewnątrzną stronę łokcia i karmi małego. Żadnych problemów nie było do tej pory z karmieniem butlą może dlatego że dość wcześnie poszłam na zajęcia w dwa tygodnie po porodzie i nie było rady, jak był głodny to musiał zjeść
hehe rower stacjonarny fajna sprawa ja swój zwykły wyciągnę jak tylko cieplej się zrobi i jadu na uczelnię
hehe rower stacjonarny fajna sprawa ja swój zwykły wyciągnę jak tylko cieplej się zrobi i jadu na uczelnię
Kacha zdjecia beda, jak odespie dzisiejsza noc ;-) Teraz to bym mogla tylko zalozyc nowy watek o tytle "Zombie" i tam mieszczac swoje fotki. Pochwalilam za bardzo mala, ze ladnie spi , to dala nam popalic niezle. Nie spala od 3 do 7.
Myfa... mnie tez cos len chyba jednak bierze. Ambitnie sie wzielam za siebie przez kilka dni, ale... dupa blada. Kregoslup mnie boli od brzuszkow, kolana sama nie wiem od czego i w ogole jakos mi wcale te cwiczenia teraz nie sluza ;-( Za to wale dlugie spacerki przez rozmokniete zaspy sniezne. Pocieszam sie, ze to na razie wystarczy ;-)
Myfa... mnie tez cos len chyba jednak bierze. Ambitnie sie wzielam za siebie przez kilka dni, ale... dupa blada. Kregoslup mnie boli od brzuszkow, kolana sama nie wiem od czego i w ogole jakos mi wcale te cwiczenia teraz nie sluza ;-( Za to wale dlugie spacerki przez rozmokniete zaspy sniezne. Pocieszam sie, ze to na razie wystarczy ;-)
Rybko popieram Myfę pięknie wyglądasz laska z Ciebie że hoho i te Twoje boskie włosy
ja po dzisiejszych urodziinach teścia to na bank mam 1kg wiecej taki pyszny torcik był ;D ale zrobiłam 50 brzuszków na zadośc uczynienie
kurcze ja akurat lubie ćwiczonka tylko jakoś czasu nie mam żeby tak codziennie mała przespała 1-2 godz. no bo prysznic obowiązkowy po takich wygibasach !
Myfcia jak Ty masz orbotreka to super fajnie sie pali kalorie na nim ;D
ja po dzisiejszych urodziinach teścia to na bank mam 1kg wiecej taki pyszny torcik był ;D ale zrobiłam 50 brzuszków na zadośc uczynienie
kurcze ja akurat lubie ćwiczonka tylko jakoś czasu nie mam żeby tak codziennie mała przespała 1-2 godz. no bo prysznic obowiązkowy po takich wygibasach !
Myfcia jak Ty masz orbotreka to super fajnie sie pali kalorie na nim ;D
reklama