reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
nie ma co dziękować Myfa bo to prawda szczera
Madzia_S
Matka Polka
Myfa80 pisze:ale super te nosidelka Madziu gdzie je kupilas?
Na allegro. Wzięłam to, bo można w nim nosić Bobasa w pozycji leżącej, jak jeszcze głowki nie trzyma i ma wkładkę regulujaca mu wysokość siedziska.
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
dzieki dziewczyny, brzuch wciagnelalam na maxa dzisiaj chcialam cos sobie kupic ale wyszlam ze sklepu z pustymi rekoma w 42 w tylku sie wbilam ledwoooo.....ja mam wrazenie ze mi sie biodra nie zle rozeszly podczas ciazy...noi boczki....
to ze waga spada to chyba przez to ze za malo jem.... ale to nic dobrego pije duzo ..... waga drgnela teraz troche bo caly czas stala...poza tym waga tak nie spada bardzo ...ale czuje po ciuchach ze mniejsza sie robie...
Madzia daj namiary na to nosidelko....kurde dzisiaj ledwo chodze z tymi oknami przegielam boli mnie teraz jakby kosc ogonowa.....
to ze waga spada to chyba przez to ze za malo jem.... ale to nic dobrego pije duzo ..... waga drgnela teraz troche bo caly czas stala...poza tym waga tak nie spada bardzo ...ale czuje po ciuchach ze mniejsza sie robie...
Madzia daj namiary na to nosidelko....kurde dzisiaj ledwo chodze z tymi oknami przegielam boli mnie teraz jakby kosc ogonowa.....