reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
dziekuje Madziu :-* myslalam ze juz nigdy nie schudne jak w ciazy wskoczylo mi 90 na wadze ....

Karolla, możemy podać sobie rączki, u mnie też 73 kilosy. Mała żre niesamowicie ale u mnie waga za bardzo nie spada, niestety :(

Myfa80 pisze:
dziekuje Madziu :-* myslalam ze juz nigdy nie schudne jak w ciazy wskoczylo mi 90 na wadze ....

E, tam, u ciebie to sama woda pewo była. No i Hubcio też malutki nie był, to i mieszkanko musiał mieć odpowiednie. Jak teraz patrzę, to aż dziw bierze, że się tam zmieścił :laugh: :).

Madzia lekarze tez sie dziwili :-) zreszta przez to ze wielki byl moje meisnie sa strasznym stanie i skora musze sporo cwiczyc a lenia mam ze szok.....

Normalnie. Najgorzej jest zacząć ćwiczyć. Potem, jak już sa efekty i człowiek się wciągnie to jakoś leci i bardziej się chce. A na razie niestety to mi sie chce jeść :(. I pić. No i Mała też rzadko daje odpocząć, właśnie teraz mi usnąła.Ale spacerki zaliczam codziennie, bo u mnie jest teraz 15 st. w cieniu, bardzo cieplutko, no i sąsiad znowu pomógł z wózkiem zejść. Ale kupiłam też nosidło, to bryczkę w wózkarni będę zostawiać, ręce wolne, to i zakupy wniosę ;) :laugh:.

kolory9ex9mz.jpg

reklama
Do góry