reklama
A ja nie majac kompletnie co na dupke wlozyc (przedciazowe juz chyba nigdy nie beda dobre, okolociazowe spadaja juz z tylka :-) ), zakupilam dzisiaj dwie pary spodni :-) Mlecanie tez w nic nie wchodza, wiec jeszcze bluzke sobie do tego strzelilam, a mamusia wsparla mnie zakietem :-)
I jakos od razu bardziej polubilam te swoje nowe wymiary :-)
I jakos od razu bardziej polubilam te swoje nowe wymiary :-)
Dzieki dziewczyny ale prawda jest taka, że jak sie jest opalonym i zrelaksowanym to zawsze wygląda sie lepiej
Rybka - ja - tak jak zrobiła to Karolla - przykryłam cycochy ręcznikiem.Jestem po 2 seansach i czuje sie jak nowo narodzona.Polecam
A ja chce do Hiszpaniiii!!!!! Wczoraj sobie uświadomiłam od wrzesnia wracam na FLAMENCO hurrrrrraaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! OLE!
Rybka - ja - tak jak zrobiła to Karolla - przykryłam cycochy ręcznikiem.Jestem po 2 seansach i czuje sie jak nowo narodzona.Polecam
A ja chce do Hiszpaniiii!!!!! Wczoraj sobie uświadomiłam od wrzesnia wracam na FLAMENCO hurrrrrraaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! OLE!
dytek
Fanka BB :)
Misia Ty to za miesiąc płaska zupełnie będziesz. Super.
Ja też proszę o zapisanie do listy nr 2. Choć jak dalej wolno pójdzie, to i na ta liste latem sie nie załapie.
Ostatnio waga drgnęła, 0,5kg mniej. Ciekawe czy to zbieg okoliczności, że drgnęła po tygodniu bycia samej z córciami, bez babci ??? Nie miałam zbytnio czasu usiąść. Chyba muszę odesłać babcię do domciu, jak chcę zgubić kiloski. ;D
Ja też proszę o zapisanie do listy nr 2. Choć jak dalej wolno pójdzie, to i na ta liste latem sie nie załapie.
Ostatnio waga drgnęła, 0,5kg mniej. Ciekawe czy to zbieg okoliczności, że drgnęła po tygodniu bycia samej z córciami, bez babci ??? Nie miałam zbytnio czasu usiąść. Chyba muszę odesłać babcię do domciu, jak chcę zgubić kiloski. ;D
dytek
Fanka BB :)
My też chcemy we wrzesniu jechać, czyt. lecieć nad ciepłe morze- Bułgaria. Dwa lata z rzędu byłam w Polsce, a ostatnio nad naszym slicznym, ale dość chłodnym morzem- nie utrafiłam w pogodę. I tęsknię za takim mocnym wygrzaniem ciałka ;D.
Zresztą trzeba korzystać póki dzidziołki małe i się nie płaci za nie w hotelach.
Zresztą trzeba korzystać póki dzidziołki małe i się nie płaci za nie w hotelach.
reklama