reklama
www.poprostugotuj.onet.pl to jego stronka
Misiu fajnie że biust i brzusio rośnie a w biodrach 2 cm wiecej niż przed ciażą wiec nie jest źle!!
A to przepis który dostała wczoraj emailem fajny bo na zimne wieczory dla ciężarówek jak znalazł!!
Czekolada po brazylijsku
Składniki:
250 g gorzkiej czekolady
1 litr mleka
200g cukru
1/2 szklanki mocnej kawy
Jak to zrobić:
1. Doprowadź do wrzenia mleko.
2. Zagotuj pół litra wody i rozpuść w niej czekoladę.
3. Mieszając czekoladę, wlej do niej mleko, dodaj cukier i kawę.
4. Podawaj od razu, kiedy tylko cukier się rozpuści.
Misiu fajnie że biust i brzusio rośnie a w biodrach 2 cm wiecej niż przed ciażą wiec nie jest źle!!
A to przepis który dostała wczoraj emailem fajny bo na zimne wieczory dla ciężarówek jak znalazł!!
Czekolada po brazylijsku
Składniki:
250 g gorzkiej czekolady
1 litr mleka
200g cukru
1/2 szklanki mocnej kawy
Jak to zrobić:
1. Doprowadź do wrzenia mleko.
2. Zagotuj pół litra wody i rozpuść w niej czekoladę.
3. Mieszając czekoladę, wlej do niej mleko, dodaj cukier i kawę.
4. Podawaj od razu, kiedy tylko cukier się rozpuści.
Nie daje rady ale pysznosci ja tez lubie Pascala - kiedys zrobiłam zupę pomidorową, która prezentował w odcinku włoskim chyba http://poprostugotuj.onet.pl/kuchnia/ksiazka/itemid91/ .Niby zwykła zupa pomidorowa ale normalnie myslałam, ze nie dam rady taka pychotka Zgadzam sie z Karollka - Pascal nie gotuje jakiś skomplikowanych potraw, a co najwazniejsze w wiekszości z produktów kt óre spokojnie mozna kupić. Nie to co Makłowicz.... Ten to dopiero jest magik - uwielbiam jego programy - on tak gotuje i tak o tym jedzeniu (i nie tylko) opowiada, że aż sie czuje smak i zapach.... I ZNOWU JESTEM GŁODNA
Misiu znam jego brata który twierdzi że Makłowicz fajnie gotuje ale ich siostra ponoć wymiata
wszystkich jeśli chodzi o gotowanie
Ja uwielbiam ogladać Makłowicza fajnie opowiada właśnie ale gotuje najczesniej w różnych zakątkach świata
i u nas nie ma takich przypraw i składników!! Chociaz raz jak był w Australii i robił śniadanie dla surferów to
okazało sie że to to samo co ja robie w domku a nie surfuje na falach oceanu
wszystkich jeśli chodzi o gotowanie
Ja uwielbiam ogladać Makłowicza fajnie opowiada właśnie ale gotuje najczesniej w różnych zakątkach świata
i u nas nie ma takich przypraw i składników!! Chociaz raz jak był w Australii i robił śniadanie dla surferów to
okazało sie że to to samo co ja robie w domku a nie surfuje na falach oceanu
Właśnie się zmierzyłam i mam na wysokości pępka 96cm, trochę poniżej, a najszerszym miejsu 101cm, a w biuście też 101cm. Uff, trochę tego przybyło... A na wadze to już nie wspomnę..Teraz 71kg , czyli w ciągu dwóch tygodni przytyłam 3kg. Przed ciążą ważyłam 57kg, jejku, jak ja będę wyglądać w styczniu ???
Pozdrowionka ;D
Pozdrowionka ;D
reklama