reklama
O jejku.... a ja nadal nie doszlam nawet do mojej prawidlowej wagi. Nadal mam cos ok. 2-3 kg. na plusie (zalezy od pory dnia). Gdyby nie to, ze z maluszkiem wszystko ok., to zaczelabym sie martwic. Ja waze tylko jakies 55-56 kg. przy 180 cm. ;-(
Powinnam startowac z wyjsciowa waga ok. 62 kg. a bylo ok. 53...
Powinnam startowac z wyjsciowa waga ok. 62 kg. a bylo ok. 53...
dytek
Fanka BB :)
Ja jestem raczej zadowolona, bo trochę przystopowałam z wagą i przez ostatnie 2 tygodnie przybyło mi maxymalnie 1 kg. Ale troszkę zmieniłam dietę: mniej słodyczy, ciemny chleb zamiast białego, itd. I teraz jestem 6 kg na plusie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mi zjechało około 1-2 kg ale jak dzisiaj stanęłam na wadze to znowu tak jakby 1 do przodu - więc suma sumarum wychodzę na zero ;D
Za 2 tygodnie idę do gina to się zważę bo moja waga coś chyba nie tak (jak jestem u siostry to w porónaniu z moją wagą mam 3 kg mniej i u znajomej jest tak samo) - ale dla mnie wyznacznikiem jest waga u gina więc zobaczymy co ona za 2 tyg. pokarze. ;D
Za 2 tygodnie idę do gina to się zważę bo moja waga coś chyba nie tak (jak jestem u siostry to w porónaniu z moją wagą mam 3 kg mniej i u znajomej jest tak samo) - ale dla mnie wyznacznikiem jest waga u gina więc zobaczymy co ona za 2 tyg. pokarze. ;D
reklama