reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

uaktualniam dane dotyczace wagi zwazylam sie i makabra i juz 7,5 kilo do przodu :-( 2 kilo przytylam w 3 tyg :-( albo krocej...ale to pocieszam sie ze to maluszek tez troszke wazy noi woda ;-)

reklama

no to ja u gina w czwartek 57 kg, czyli jakieś 4 -5 do przodu. A domku to nawet dochodzi do 59 czasami ;D ;D chyba jak za dużo sobie podjem ;)

O jejku.... a ja nadal nie doszlam nawet do mojej prawidlowej wagi. Nadal mam cos ok. 2-3 kg. na plusie (zalezy od pory dnia). Gdyby nie to, ze z maluszkiem wszystko ok., to zaczelabym sie martwic. Ja waze tylko jakies 55-56 kg. przy 180 cm. ;-(
Powinnam startowac z wyjsciowa waga ok. 62 kg. a bylo ok. 53...

Ja wolę się po weekendzie nie wazyć :) ale wczoraj mnie mężuś zabrał na 2 dodzinny spacerek po lesie myślałam że już nie dojdę :)
a potem obiadek i serniczek z kawką mniam mniam

Ja jestem raczej zadowolona, bo trochę przystopowałam z wagą i przez ostatnie 2 tygodnie przybyło mi maxymalnie 1 kg. Ale troszkę zmieniłam dietę: mniej słodyczy, ciemny chleb zamiast białego, itd. I teraz jestem  6 kg na plusie.
Pozdrawiam

Mi zjechało około 1-2 kg ale jak dzisiaj stanęłam na wadze to znowu tak jakby 1 do przodu - więc suma sumarum wychodzę na zero ;D
Za 2 tygodnie idę do gina to się zważę bo moja waga coś chyba nie tak (jak jestem u siostry to w porónaniu z moją wagą mam 3 kg mniej i u znajomej jest tak samo) - ale dla mnie wyznacznikiem jest waga u gina więc zobaczymy co ona za 2 tyg. pokarze. ;D

Rybka bo te domowe wagi nie są zbyt dokładne. Ale jak sie ważysz na jednej to powinnaś wiedzieć ile przytyłas, choć nie kniecznie ile tak naprawde ważysz ;)

reklama
Do góry