reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Rzeczywiście, wymiary mamy bardzo podobne :)
Ciekawe jak będzie dalej szło.., mi na razie nie przeszkadza tu i ówdzie więcej, ale jak tak dalej pójdzie to ciekawe jak ja będę się ruszać ::) No i jak to będzie z powrotem do wagi "przed" :) Ciężko to widzę :laugh:
Pozdrowionka ;D

reklama
własnie sie zmierzylam w brzuszku 98 cm tali nie mam wiec nawet nie mierze ;-) biodra 102 cm a bylo 98 wiec zaczynam sie bac..... a i w biuscie 105 cm bylo 96 z porywami do 98..... waga 72 kg z hakiem bo zupe wciagnelam z chlebkiem :-)
ech ale sie narobilam dziewczyny sprzatalam na czworaka podloge mylam bo sie na mopa wkurzylam myslalam ze urodze ;-) ale juz ok tylko male obudzilam :-(

Myfa ty nie przesadzaj ja Cię prosze !!
Mnie jutro czeka sprzatanie zawsze w soboty to robię, we wtorki mam babkę co mi chałupke ogarnie - ostatnio mi okienka pomyła
bo my w ciąży teraz to nie możemy myć!!
Jutro biorę moją babcię i lecimy popatrzec na wózeczki, ciuszki i inne piękne rzeczy!!

no ja nie mam nikogo do pomocy chodz nie raz mowilam rodzicom ze im sie przydala by taka babka.....oboje ciezko pracuja wiec ja chociaz pomoge....w kazdym razie wiecej juz nie sprzatam tak zreszta czeka mnie cos gorszego jak dostaniemy wkoncu to mieszkanie w padzierniku.....nikt za mnie nie rozpakuje rzeczy.....
zdaj relacje z zakupow :-)
buziaki

Wiecie co ja wzięłam sobie babeczkę mlodą posprzątala cale mieszkanie ale na drugi dzień wyszły w słoneczku mazy na oknach uszkodzone drzwi farba zdarta musiala przejechać rurą od odkurzacza aaaa i jeszcze kilka rzeczy szkoda pisać. Stwierdzilam że było to nowe doświadczenie.
:laugh: ale co do rozmiarów ja przed ciążą byłam deska miałam 82 a  pod biustem 60 teraz mam 94 i 70 jejku jest czym się bawić

no właśnie nie ma to jak samemu sptrzatnąć tylko kurcze ile to wysiłku czasem kosztuje......
Karolla nie przejmuj sie polszczyzną net uwstecznił moja gramatyke :-(
Klara jestes drobną kobitką faceci lubią takie....

Ja najbardziej lubie moment jak mam juz posprzatane i mieszkanko lśni a ja biorę sobie kąpiel w pianie :D
A panią do sprzatania mam zaufaną od 8 lat sprzata u tesciów nawet w lodówce mi układa wszystko na półce :)

co do mazów na oknie to ja ostatnio nie moge sobie z nimi poradzić, co umyję okna czy lusrta to za dzień jakieś mazy są . Cos mi sie robi bo nigdy tak nie bylo. Ale może to brak sil do sprzatania?

reklama
Co tam mazy, i tak za chwile jak zacznie padac to sie pojawia, nie ma sie czym przejmowac. A lepiej sie przeciez nie przemeczac.
U mnie juz sprawa z waga stala sie jasna, dzis u lekarza sie zwazylam: 59 kg czyli 6 kg na plusie od poczatku, w ciagu miesiaca 2 kg (pewnie to polskie jedzonko sie do tego przyczynilo) :)

Do góry