reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

no to Karolla chyba pokrewna duszyczke tutaj znalazlam :-)
i jeszcze guru gotowania ten sam....
buziaki...
ps. narobilam burzy w domu rodzicow cos mi odbilo ze balagan w lodowce i posprzatalam....opierwszy raz taka wariacja w ciazy....jezu co sie ze mna dzieje o 21 sprzatlam lodowke  w ktorej w sumie nie bylo zle.....dobrze ze mojego Kuby jeszcze nie ma.....oszalam by ze mna ;-)

reklama
Myfa to jak znowu bedziesz w Lublinie to zapraszam. bo mnie juz trafia jak patrze na moja lodówke, ale jakos nie mam zamiaru sie do niej zabrac - i mąz też ;)

Trzymam cie za słowo. a jak nie bedziesz miała napadu to tez zapraszam - od jutra bede miala duuuuuuuuuuużo czasu ;D

Oooooooo, widze, ze nie jestem osamotniona w moich kulinarnych zapedach :-)
A pomyslec, ze przed wyprowadzka z domu umialam ugotowac wode :-) No i zrobic omlet, jajecznice i kapusniak :-)
A teraz uwielbiam..... Ale w odroznieniu od Was nie mam kulinarnego guru.
Zazwyczaj wymyslam wszystko sama, a potem okazuje sie, ze to ma taka nazwe ( w ksiazce kucharskiej lub w restauracji), ktorej nawet wymowic nie umiem :-)

Hmm ja lubie podpatrzec czasem Pascal ma jakis fajny pomysł wtedy od razu próbuje i sprawdzam reakcje meza czy mu smakuje :D
Ale jeśli chodzi o fantazje kulinarne to moje są w tej chwili nieograniczone, co chwilę mam na coś ochote i coś wymyślam
hmm!! Uwielbiam pichcić i gotowac szczególnie w weekendy!!

ja pamietam jak Pascal podał przepis na wesołego arbuza :) oj, można się schlać nieźle :) ale reszta przepisów to chyba nie do zastosowania, bo dla mnie to on gotuje dość egzotycznie :) ale lubie popatrzeć, bo jest naprawdę sympatycznym gotującym chłopakiem :)

reklama
No coś ty Misiu własnie on ma niektóre przepisy proste i bardzo latwe zgadzam sie że czasem coś kombinuje
ale czesto danie jest nieskomplikowane - mam newslettery ze stronki pascala i czesto widze co bedzie robił w sobotnim
programie to sobie nawet artykuły można przygotowac jeśli nam potrawa pasuje :D

Do góry