reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
::) ::) ::) ło matko dziewuchy ja mam bliznę tuż nad linią włosów łonowych aż taką ekshibicjonistką to ja nie jestem ;) a nawisik już prawie się wchłonął :)

super ze sie juz wchlonal u mnie jkeszcze nie do konca , blizne ja mam tak nisko ze lasek ja schowa buhaaa

U mnie też blizna spora ale bardzo nisko ;D Co do wagi to jeszcze 5 kg ale jeszcze musi mi się miednica zejść do końca ;D

A cha ponieważ mam kurtkę wiosenną już chyba z 5 lat i nie mogę się na nią już patrzeć - bo wchodzić to spoko wchodzę, nawet dzisiaj w niej chodziłam - to zrobiłam sobie prezent i kupiłam dzisiaj fajny sztruksowy płaszczyk koloru ciemnej czekolady a co ;D w końcu wiosnę mamy :D

No no Antares laska nebeska z ciebie ;D

Co prawda ja go Grecji się póki co nie wybieram ale chyba skoczę sobie kilka razy na solarium bo blada jestem jak cholerka.

Może głupie pytanie zadam - ale czy mleczarni nic się nie stanie jak wywalę ją pod lampami ???

Rybcia chwal sie szybko plaszczykiem wskakuj w niego fote pstrykaj i naa forum :-)
ja tez ma plaszczyk z przed 5 latek ale najblizszy zakup pewnnie za dwa tyg...

reklama
Do góry