reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
A ja myślę pozytywnie i do lata chce być w tym pierwszym watku co by sie mnie synio nie wstydził. ;)

A mo synio mial wczoraj dzien szczerości. Po tym jak mi pojechał z moją wagą wieczorem wziął zegarek tatusi i powiedział: Jak tata umrze będe miał po nim pamiątkę.

No i co komu lepiej przygadał ? ;)

Antares ale to w sumie każde powinno sie o każdej porze brac, w ulotce jest napisane że najlepiej o tej samej godz różnica nie może
wynosic wiecej niz 12godz wiec nie jest tak żle są jakieś granice tolerancji! Ja tam zawsze przy myciu ząbków łykam!

ja łykołam z rańca :)

no :) obowiazek wobec koleżanki Cindy spełniony.JA jednak lubie ćwiczyć z Cindy bo przynajmniej wiem ile musze zrobić no i nie oszukuje :) Po 3 dniach ćwiczeń już jest mi dobrze - ciałko mam coraz bardziej rozciągnięte :) a we wrzesniu moze wakacje w Hiszpanii dlatego musze jakoś wygladac :) chociazby tak jak za młodych lat....
messangalabeach22xw.jpg

hi,hi jak sobie przypomnę jak to zdjecie robilismy to mis ie chce śmiać ;)
aaaaaaaa przy okazji - czy ktoś wie jak małe dziecko znosi lot? mam na mysli zmiany ciśnienia które dla dorosłgo sa raczej nie za fajne...

ale bombowe zdjęcie jaka lasencja z Ciebie no no !
My we wrześniu wybieramy sie z małą do Grecji chyba takie 8 miesieczne dzieci mogą latac ;)
kurcze musze te ćwiczonka kupic zaraz jedziemy na zakupki to popatrze czy na dvd jest bo videa nei mam :(
a potem obiadek w ulubionej restauracji hurra wreszcie jakaś odmiana ;D

Jak mówiłam - stare dzieje...i pare kilosów mniej ;)

Karolla a gdzie sie wybieracie? To zdjecie to właśnie pamiątka z Grecji.My bylismy tam http://www.golden-sun.gr/ spokojna miejscowość (plażą jakieś 15 min do rozrywkowej miejscowości), piekarnia prowadzona przez sympatyczna pae staruszków, sklep gdzie mleko ma co chwile inną cene - zależy od ilości która pozostała ;), piszczysta plaża... było super.... ech....

a w tym roku moze uda sie wrócić tam ... viva Espana!!!

costahispaniawschd16qz6sm.jpg

fonatnna33jr0ee.jpg

alicante15wk.jpg

maaismok0si0hm.jpg

maanaplaymae1nl.jpg

reklama
no wlasnie Misia gdzie masz ten zwisik? jejku ja mam faldke jeszcze ale wiem ze to miesnie :-(

Do góry