reklama
blond
mama dwoch urwiskow
a u nas ze tydzien juz minie 6 tygodni i ja sie ciesze a maz mowi , ze on woli poczekac jeszcze ze dwa tygodnie chyba oszalal glupi jakis ja nie wiem juz nie rozumiem facetow
taaa mój poczekał cierpliwy jest buhahaha 2 tygodnie wytrzymał i mnie nie bolało nic serio byłam zestresowana na maksa ale wszystko odbyło sie
powoli i bez bólu a teraz chulaj dusza Antares nie bój sie szczerze to powiem Ci po kryjomu jest fajniej niż przed serio jakas taka magiczna
więź sie wytworzyła
powoli i bez bólu a teraz chulaj dusza Antares nie bój sie szczerze to powiem Ci po kryjomu jest fajniej niż przed serio jakas taka magiczna
więź sie wytworzyła
Ty Miśka jaki brzuszek że co??? Ej kochana laska jesteś i bez tych gaciorków i gdzie te rozstępy o których pisałaś ach widze że wszystkie przesadzacie kochane
już latem bedziemy sobie fotki w bikini wysyłać ;D stworzymy dwa wątki szczupłe i szczupłe inaczej i ja do drugiego sie zapisuje ;D
już latem bedziemy sobie fotki w bikini wysyłać ;D stworzymy dwa wątki szczupłe i szczupłe inaczej i ja do drugiego sie zapisuje ;D
Kurcze, Misia, Karolla... ale Wam newralgiczne punkty zostaly w calosci, ze tak napisze ;-)
A ja biedna nieszczesliwa mam jakies wizje czarne pekajacego naciecia krocza ;-( I w ogole.
Dobrze, ze jeszczze mi dwa tygodnie zostaly z tych przepisowych czterech. Moze jakos mi przejdzie czarnowidztwo :-)
A ja biedna nieszczesliwa mam jakies wizje czarne pekajacego naciecia krocza ;-( I w ogole.
Dobrze, ze jeszczze mi dwa tygodnie zostaly z tych przepisowych czterech. Moze jakos mi przejdzie czarnowidztwo :-)
reklama