reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karola jakie te dzieci potrafią być do bólu szczere... :)

sluchajcie dorwałam fajowe gaciory ściągające... fajnie zbierają fałdkę do kupy :)

reklama
Misia pochwal sie na forum gatkami pstryknij fotke bede szukac podobnych majtasow...dzisiaj kupilam mustele i kurde mialam dylemat byla i do piersi i na blizny i rozstepy ale wzielam do calego ciala na wszytskokurcze a teraz nie wiem czy dobrze zrobilam ....83 zeta tuba 200ml, do piersi byl za 66 zeta 125 ml i na blzny i rozstepy nie pmitetam ceny....mama nadzieje ze ujeedrni mi biust choc troche ec\h....

Misia nawet tak nie mow mnie moje przerazaja......cycole a takie mialam jedrniusie ech....teraz fajnie wygladaja jeszcze jak sa na maksa napakowane mlekiem ...ale jak skonczy sie karmienie ło matko.........z moja babcia bede mogla konkurowac....albo z murzynkami ;-)
misia czekam na galotki.....a i powiedz gdzie kupilas i za ile?

Antares ja też się boję, chociaż już probowaliśmy. Pami etam, ze po Matim tez strasznie spieta byłam z tego strachu - teraz podobnie. ale to przejdzie. No własnie tylko kiedy ;)

To może zrobimy sobie miss bustów jedrnych inaczej ;) Ja chociaż mam malutki to pewnie duże szanse na tytuł miss

uwaga te co bardziej wrażliwe niech nie patrzą... ::)

to mój zmasakrowany brzuszek i jego wypukłości...
brzuch2.jpg

a to korekcja wypukłości w gaciorkach od mojej mammi (kupiła je sobie dawno temu i przeleżały nieużywane tak kilka lat w szufladzie ...)
gacie.jpg

gacie2.jpg

Misia twój zmasakrowany?!! Zaraz Ci mów wstawie to zobaczysz co znaczy zmasakrowany.

A co do gatków to faktycznie są super.

reklama
Tygrys co prawda jest cierpliwy i wyrozumiały ale ekhm...  ;D Agrafka to ma dobrze, rozepnie sie i juz nie jest spięta buahhaha taaaaaaa.... najgorzej jak sie ktoś z własnych dowcipów śmieje ;)

Do góry