reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Szczesciara... Ty to na serio jestes szczesciara :-)
Ja w gacie sprzed ciazy to juz chyba nigdy sie nie wladuje ;-(
Wlazlam w jedne tylko. Ale byly za duze ;-(
Reszta lezy w szafie i chyba bedzie musiala zmienic wlasciciela ;-(
W pasie mam juz tylko 63-65 cm. ale dupa nadal w rozmiarach ciazowych ;-(

reklama
A mi już brakuje dosłownie tyci tyci żeby wejść w przedciążowe spodenki. Gorzej z górą.Muszę całą górną garderobę wymienić bo wszystko za małe...

Magduska z dwojga złego lepsza większa góra ;)
No a ja z rodości pozbycia się kolejnych kilosków przymierzyłam moje wszystkie dzinsy i....... wchodzą
k040.gif
no moze znad paska troszkę mi się wylewa, ale się dopinam.

Tylko mnie Mati zdolowal zobaczył na płatkach taką narysowaną panią o kształatach wiadomych i powiedział: Jak ja bym chciał mieć taką ładną mamę . :-[

a ja nie karmie małej pirsią to jem to na co mam ochote chipsy pączki , a nie tyje::) kiedys jak zjadłam to już więcej mnie było a przez ta ciąże jakoś wszystko się zmieniło:)

Buuu a ja dostałam właśnie ciuszki od koleżanki. Pięć par super spodni, sukienka, dwie spódniczki.. I co? I nic! w nic nie wchodzę!!! Tragedia. A o założeniu swoich ciuszków sprzed ciąży to nawet nie marzę...

Madzia donoszę uprzejmie że w modzie - na pierwszy rzut oka - piszczą plisowane spódnice, spódnice na zakładkach, spódnice rozkloszowane, spódnice haftowane... cała masa spódnic wszystko w jasnych, naturalnych kolorach, podobnie materiały - cienkie płótna, len itp. No i korale, dużżżżżżzzzoooo korali.Góry raczej przy ciele i raczej fasony proste :)

dla mnie  z tego zestawu to tylko korale - bluzki w NORMALNYCH rozmiarach ze względu na materię nie mieszczą cycków, spódnice ze względu na giery odpadają...

ale jakie buuuuuuuttttttttttyyyyyyyyyyyyyy MASAKRA nareszcie jakieś normalne :) i piekne :) i drogie  :mad:

czyli tej wiosny i tego lata będe chodziła w koralach i butach  ;D

a teraz temat jak najbardziej z gatunku powrotu do formy.Wiecie co moje drogie... hmmm.... no tak... od czego tu zacząć..a wiec... w sprawie przytulanka to zachowuje sie jak pensjonarka - chciałabym ale sie boje.Serio.Normalnie sie boje.Kojarzy mi sie z bólem.Przypomina mi sie poród i erotyczna atmosfera pryska jak bańka mydlana.To jest w mojej głowie, wiem ale nie moge tego przeskoczyć...

No tak-plisowania, zakładki, klosze, hafty, jasne kolory, len, korale-czyli to, co nas może wszystko, tylko nie wyszczuplić. A ja się pytam -gdzie w modzie wiosenno-letniej jest miejsce na ściskające wnętrzności gacie, spodnie ze streczu, stonowane barwy ziemi oraz umożliwiające wysupłanie w odpowiednim momencie cycków kopertowe bluzki ? Czy juz nikt o nas nie myśli ???

A co do traumy, Antares - nie od razu Kraków, czy coś tam. Trzeba czasu. Jak to mówią - kocha, to poczeka.. ;D A jak samo nie przejdzie, to nie zawadzi się udać na pogaduchy kanapowe do jakiegoś przedstawiciela służby zdrowia.

reklama
Do góry