reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

to ja sie chwale dzis jak dziecko zasneło wskoczyłam w dresy i 45 min na gizelli trenowałam i 60 brzuchów hurra pokonałam lenistwo i wymówkarstwo ;D :D

reklama
No ja też wiosnę poczułam. Młody porządnie najedzony poszedł na balkon i spał ponad dwie godziny (spałby dłużej, ale już takiego słonka nie było i go zabrałam) a ja odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, wstawiłam pranie, powycierałam wszystko z kurzu, pozmywałam, posprzątałam kuchnię, poukładałam rzeczy małego. Ha!! Napisane wygląda jeszcze lepiej. Dzisiaj wspominałam, jak przez całą szkołe unikałam w-fu. Okres miałam nieregularny bardzo, zawsze wypadał we wtorki i czwartki, czyli wtedy kiedy był w-f :D
Tylko gimnastykę uwielbiałam. Mostek ze stania robiłam na każdej imrezie. Zaraz sprawdzę czy jeszcze dam radę :)

Szalej Kachna, szalej, to ci sie ostatni supełek rozwiąże...a potem stanie na rękach i obrót z półprzysiadu ;) Swoją drogą - cóż to były za imprezy, że mostki robiłaś (mam nadzieję, że nie na stole... ;D)

reklama
Ha a ja się moge pochwalić dokłądnie jak przyjechałam ze szpitala mierzyłam spodnie z przed ciąży wszystkie były małe:) a Dzisiaj przymierzałam i w szystkie jak na mnie szyte:-) Od razu z tą wiadomoscią dzwoniłam do mężą:-)
Czyli nie ma żadnych przeciwskazać do drugiego Dzieciaczka:)

Do góry