reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
No ja też wiosnę poczułam. Młody porządnie najedzony poszedł na balkon i spał ponad dwie godziny (spałby dłużej, ale już takiego słonka nie było i go zabrałam) a ja odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, wstawiłam pranie, powycierałam wszystko z kurzu, pozmywałam, posprzątałam kuchnię, poukładałam rzeczy małego. Ha!! Napisane wygląda jeszcze lepiej. Dzisiaj wspominałam, jak przez całą szkołe unikałam w-fu. Okres miałam nieregularny bardzo, zawsze wypadał we wtorki i czwartki, czyli wtedy kiedy był w-f
Tylko gimnastykę uwielbiałam. Mostek ze stania robiłam na każdej imrezie. Zaraz sprawdzę czy jeszcze dam radę
Tylko gimnastykę uwielbiałam. Mostek ze stania robiłam na każdej imrezie. Zaraz sprawdzę czy jeszcze dam radę
Madzia_S
Matka Polka
Szalej Kachna, szalej, to ci sie ostatni supełek rozwiąże...a potem stanie na rękach i obrót z półprzysiadu Swoją drogą - cóż to były za imprezy, że mostki robiłaś (mam nadzieję, że nie na stole... ;D)
Kachna321bum
Fanka BB :)
Mostki uskuteczniałam dopóki mój luby nie postanowił mi pomóc i zaliczyliśmy piękną glebę A zamiast obrotu z półprzysiadu to wolę modnego ostatnio kopniaka z półobrotu
Madzia_S
Matka Polka
Też będzie niezły PO-PiS gimastyczny.. :laugh:
Madzia_S
Matka Polka
Sierzp tatowy... ;D
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Ha a ja się moge pochwalić dokłądnie jak przyjechałam ze szpitala mierzyłam spodnie z przed ciąży wszystkie były małe a Dzisiaj przymierzałam i w szystkie jak na mnie szyte:-) Od razu z tą wiadomoscią dzwoniłam do mężą:-)
Czyli nie ma żadnych przeciwskazać do drugiego Dzieciaczka
Czyli nie ma żadnych przeciwskazać do drugiego Dzieciaczka