reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
A u mnie z brzuszkow nici na razie, bo mnie boli od nich kregoslup (tam, gdzie mam poprzestawiane kregi po updaku na popielniczke nimi ;-( ).
Musze sobie wymyslec cos innego ;-(
Ale na tylek, uda, cycuszki i cala reszte robie sobie cos tam troche. Ale chyba najlepiej dzialaja teraz spacerki. Jak sie przez 2 godziny przedzieram przez rozmokniety snieg, pryzmy i bloto, to jestem zmachana bardziej niz po cwiczeniach ;-)

A z tym sciaganiem, to o co innego troche chodzi :-)
sciagalam mleczko w szpitalu (na wszelki wypadek, bo cos nam na poczatku cycolenie nie szlo i mala miala miec podane szczykawka, ale obeszlo sie bez) i potem kiedys w domku, zeby zobaczyc, czy fajnie leci ;-)
A problem byl w tym, ze i na szkole rodzenia, i w szpitalu, i potem polozna na wizycie, przestrzegali, zeby nie dawac butli wczesniej, niz po ukonczeniu miesiaca, bo mala moze nie chcec potem cyca ...
Od wczoraj dajemy jednak z butki glukoze i plantex. Pomoglo na brzuszek, a cyc i tak dalej ukochany.
Wiec skoro przebrnelam juz ten etap, to moze dzidzie zostawic z kims i butla z mlekiem :-)\
Ale do kina i tak sie nie wybiore, bo mam jazdy jakies. Nic bym z filmu i tak nie wiedziala, tylko martwila sie o Emilke ;-)

Antares77 pisze:
no więc jak już napisałam (pomyłka w wątku po wizycie u gina  ;D)  jutro do solarium i takie tam ;)

Antares, jak juz sie dowiesz, co w modzie piszczy, to sporządź info, bo żem okrutnie zacofana przez to macierzyństwo jest :laugh:.

A w ogóle zauważyłam, że mnie takie babskie zakupki przestały interesować, nawet kosmetyki, mąż ze zdziwienia nie może wyjść i chyba się nawet martwi, że coś jest nie halo. Oszczędna jestem,czy co...? ;D No i oczywiście JESZCZE TEZ SCHUDNĘ, to co będę garderobę wymieniać...

ja to marze o nowej garderobie :) w maju mam rozmowe z pryncypałem wiec i tak musze cos nabyć.No ale jak juz przerobie Cindy z miesiac to w nagrode pędem coś nabęde.Efekty powinny już byc ;D

Poza tym, ze jestesmy matkami jesteśmy przede wszystkim kobietami (ale Ameryke odkryłam buahhahaha) i ja chce jak najszybciej z dresów wyskoczyć - i tak mi sie rozciągnęły przez ciażę ;)

Ja sobie dresy w 9mcu kupiłam, to jeszcze się nie rozciągnęły...Ponoszę... :laugh: A dziś wlazłam w jedne przedciązowe spodnie w rozmiarze S. Nieuciągliwe. Ale nie jest to wyznacznikiem niczego, bo przed ciążą na mnie wisiały. Od samego myślenia o ćwiczeniach, to się nie chudnie chyba... :(

Szkoda... ;D

z modnych rzeczy to ja mam dwie - indyjską spódnicę i druga polarową którą mi mama uszyłam na studiach. I tak paraduję na zmianę raz w jednej kiecce, raz w drugiej :) Ale mam nadzieję na ratunek - koleżanka która ma synka o tydzień starszego od Irenki nie ma nadziei na powrót do dawnych rozmiarów i chce mi podarować swoje spodnie ;D Ozłocić taką, bo narazie nie wchodzę w żadne swoje gacie a mam nadzieję że jednak trochę stracę tu i ówdzie...
Antares, może opowiedz pokrótce co Wy tam wyprawiacie z tą Cindy, nie każdy ma video w domu ;)

reklama
z cindy wyprawiamy - najpierw rozciąganie - talia, ramiona, nogi - w sumie z 10 min, nastepnie prze ok 15 w sumie cwiczenia z cieżarkami, zabawa z kartami ( biodra i uda), pompki, pośladki, brzuszki :) bardzo mi sie to podoba, nei jest takie złe no i krótko :) bo wczesniejsza Cindy to mnie masakrowała troche.No ale to jest dla Mam :)

Do góry