reklama
A u mnie z brzuszkow nici na razie, bo mnie boli od nich kregoslup (tam, gdzie mam poprzestawiane kregi po updaku na popielniczke nimi ;-( ).
Musze sobie wymyslec cos innego ;-(
Ale na tylek, uda, cycuszki i cala reszte robie sobie cos tam troche. Ale chyba najlepiej dzialaja teraz spacerki. Jak sie przez 2 godziny przedzieram przez rozmokniety snieg, pryzmy i bloto, to jestem zmachana bardziej niz po cwiczeniach ;-)
Musze sobie wymyslec cos innego ;-(
Ale na tylek, uda, cycuszki i cala reszte robie sobie cos tam troche. Ale chyba najlepiej dzialaja teraz spacerki. Jak sie przez 2 godziny przedzieram przez rozmokniety snieg, pryzmy i bloto, to jestem zmachana bardziej niz po cwiczeniach ;-)
A z tym sciaganiem, to o co innego troche chodzi :-)
sciagalam mleczko w szpitalu (na wszelki wypadek, bo cos nam na poczatku cycolenie nie szlo i mala miala miec podane szczykawka, ale obeszlo sie bez) i potem kiedys w domku, zeby zobaczyc, czy fajnie leci ;-)
A problem byl w tym, ze i na szkole rodzenia, i w szpitalu, i potem polozna na wizycie, przestrzegali, zeby nie dawac butli wczesniej, niz po ukonczeniu miesiaca, bo mala moze nie chcec potem cyca ...
Od wczoraj dajemy jednak z butki glukoze i plantex. Pomoglo na brzuszek, a cyc i tak dalej ukochany.
Wiec skoro przebrnelam juz ten etap, to moze dzidzie zostawic z kims i butla z mlekiem :-)\
Ale do kina i tak sie nie wybiore, bo mam jazdy jakies. Nic bym z filmu i tak nie wiedziala, tylko martwila sie o Emilke ;-)
sciagalam mleczko w szpitalu (na wszelki wypadek, bo cos nam na poczatku cycolenie nie szlo i mala miala miec podane szczykawka, ale obeszlo sie bez) i potem kiedys w domku, zeby zobaczyc, czy fajnie leci ;-)
A problem byl w tym, ze i na szkole rodzenia, i w szpitalu, i potem polozna na wizycie, przestrzegali, zeby nie dawac butli wczesniej, niz po ukonczeniu miesiaca, bo mala moze nie chcec potem cyca ...
Od wczoraj dajemy jednak z butki glukoze i plantex. Pomoglo na brzuszek, a cyc i tak dalej ukochany.
Wiec skoro przebrnelam juz ten etap, to moze dzidzie zostawic z kims i butla z mlekiem :-)\
Ale do kina i tak sie nie wybiore, bo mam jazdy jakies. Nic bym z filmu i tak nie wiedziala, tylko martwila sie o Emilke ;-)
Madzia_S
Matka Polka
Antares77 pisze:no więc jak już napisałam (pomyłka w wątku po wizycie u gina ;D) jutro do solarium i takie tam
Antares, jak juz sie dowiesz, co w modzie piszczy, to sporządź info, bo żem okrutnie zacofana przez to macierzyństwo jest :laugh:.
A w ogóle zauważyłam, że mnie takie babskie zakupki przestały interesować, nawet kosmetyki, mąż ze zdziwienia nie może wyjść i chyba się nawet martwi, że coś jest nie halo. Oszczędna jestem,czy co...? ;D No i oczywiście JESZCZE TEZ SCHUDNĘ, to co będę garderobę wymieniać...
ja to marze o nowej garderobie w maju mam rozmowe z pryncypałem wiec i tak musze cos nabyć.No ale jak juz przerobie Cindy z miesiac to w nagrode pędem coś nabęde.Efekty powinny już byc ;D
Poza tym, ze jestesmy matkami jesteśmy przede wszystkim kobietami (ale Ameryke odkryłam buahhahaha) i ja chce jak najszybciej z dresów wyskoczyć - i tak mi sie rozciągnęły przez ciażę
Poza tym, ze jestesmy matkami jesteśmy przede wszystkim kobietami (ale Ameryke odkryłam buahhahaha) i ja chce jak najszybciej z dresów wyskoczyć - i tak mi sie rozciągnęły przez ciażę
Madzia_S
Matka Polka
Ja sobie dresy w 9mcu kupiłam, to jeszcze się nie rozciągnęły...Ponoszę... :laugh: A dziś wlazłam w jedne przedciązowe spodnie w rozmiarze S. Nieuciągliwe. Ale nie jest to wyznacznikiem niczego, bo przed ciążą na mnie wisiały. Od samego myślenia o ćwiczeniach, to się nie chudnie chyba...
Szkoda... ;D
Szkoda... ;D
z modnych rzeczy to ja mam dwie - indyjską spódnicę i druga polarową którą mi mama uszyłam na studiach. I tak paraduję na zmianę raz w jednej kiecce, raz w drugiej Ale mam nadzieję na ratunek - koleżanka która ma synka o tydzień starszego od Irenki nie ma nadziei na powrót do dawnych rozmiarów i chce mi podarować swoje spodnie ;D Ozłocić taką, bo narazie nie wchodzę w żadne swoje gacie a mam nadzieję że jednak trochę stracę tu i ówdzie...
Antares, może opowiedz pokrótce co Wy tam wyprawiacie z tą Cindy, nie każdy ma video w domu
Antares, może opowiedz pokrótce co Wy tam wyprawiacie z tą Cindy, nie każdy ma video w domu
reklama
z cindy wyprawiamy - najpierw rozciąganie - talia, ramiona, nogi - w sumie z 10 min, nastepnie prze ok 15 w sumie cwiczenia z cieżarkami, zabawa z kartami ( biodra i uda), pompki, pośladki, brzuszki bardzo mi sie to podoba, nei jest takie złe no i krótko bo wczesniejsza Cindy to mnie masakrowała troche.No ale to jest dla Mam