reklama
dytek
Fanka BB :)
Huraaaaa! Właśnie się dopiełam w dzinsach z przed. Co prawda waga stoi ale zawsze coś. Zakładam, że to właśnie te kości się zchodzą bo kilogramów nie ubywa, a w kolejne spodenki wchodzę. Także Kira i inne zniecierpliione, do których ja tez należę ;Dcierpliwości, trzeba trochę czasu.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja tez dopielam sie w spodnie z przed ciazy ale tak nieapetycznie w noich wyglada moje opiete dupsko ze jeszcze poczekam....waga tez stoi, a to ze sie zmniejszamy to wynik kurczenia sie miesni - moje byly tak rozciagniete ze caly czas wciagam brzuch zeby je non stop cwiczyc....
Kira jak mi cos odbije to sie pomaluje na blond ale tylko jakis balejaz...chociaz fyryzjerka powiedzila mi ze na moich czarnyh wyjda miedziano rude co najmniej a nie blond
Kira jak mi cos odbije to sie pomaluje na blond ale tylko jakis balejaz...chociaz fyryzjerka powiedzila mi ze na moich czarnyh wyjda miedziano rude co najmniej a nie blond
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl.php?id=1089 poczytajcie warto ech......musze urozmaicic dietke bo zle bedzie
reklama