reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Myfka śliczne masz włosy :) zostaw taki kolorek jaki masz... powiem tak, blond każdemu pasuje ale nie każdej pasuje ciemny kolorek i Ty się zaliczasz do kobiet które są najpiękniejsze właśnie w ciemnym kolorku :)

dzisiaj ważę 50 kg :)

ptysie.jpg

reklama
ech cudownie wygladaszMisia w zyciu bym nie pomyslala ze Ty urodzilas maluszka :-) a Wiktorek jak zwykle cudowny :-*

Misia - pieknie wyglądasz. a ja pół kilko do tylu. Więc jeszcze 4,5 do wagi sprzed porodu plus 3 dodatkowo.
Chyab pójde dzisiaj na solarkę (jak mi mąz da) to może mi się troszkę humorek poprawi

Kira slicznie wygladasz w ciemnych wloskach,uwierz mi
Misia 50 kg, fiu fiu.....ja mam 70 :))) i 6 mi brakuje do wyjciowej,chociaz marzeniem moim jest jeszcze 6 starych kiloskow zrzucic,to ile Ty wazylas przed ciaza???

Myfcia nie rob nic juz herkom ;), super Ci do twarzy z ta fryzurka i slicznie Ci w takich ciemnych, z pewnoscia i w blond byloby super, ale ja bym zostawila ten kolorek co masz. (poza tym istnieje ryzyko, ze Hubercik by Cie nie poznal ;)
Misaq wow, chyba to samow mowi Wiktorek na zdjeciu ;D, ale powiedz, ze chociaz odrobina brzuszka Ci zostala, tak choc tyci tyci :) coby tak wszystkich nie dolowac.

reklama
Do góry