Kurcze... ja jestem zalamana moimi bioderkami ;-( Waga ciagle leci w dol (w ostatnim tygodniu 5 kg.) a dupsko ciagle takie samo (102 cm. od porodu i ani drgnie.. abylo przed 90 cm). Mam wrazenie, ze u mnie to nie tluszczyk, tylko kosci tak sie rozlazly ;-( Czy one sie zejda troche?? Czy czeka mnie chodzenie w rozmiarze 40-42 do konca zycia?? Reszta jakos wraca do normy. Brzuszek wyglada jakbym nigdy w ciazy nie byla (tylko boczki zostaly, zel zejda z czasem. Nie wymagam codow 3 tygodnie po porodzie). Uda tez chudna (tylko rozstepy zostana... ale jakas cena za moj malutki cod musi byc)... Ale ta dupa???
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Ja włąsnie Kira też mam problem z D...:-) Wszystko idealnie mam tylko 4 kk na plusie ale cholera biodra ani drgną ja mam nadzieję ze beda mniejsze
Madzia_S
Matka Polka
Myfcia, przepiękny kolor, bardzo ci pasuje. Śliczna z ciebie mama .
Madzia_S
Matka Polka
Myfcia, podobno niekoniecznie muszą wypadać. W czasie karmienia mają wypadać te "nadwyżki" włosów z ciąży, jeśli ktoś je miał. Mnie w ciąży bardzo wypadały, do 8mca, jak braliśmy ślub, to normalnie prześwity były, a potem nadrobiły zaległości i teraz są bardzo gęste, pytałam na forum gazeta.pl, podobno nie powinny mi już wypaść. No i też biore Feminatal n, zobaczymy .
reklama
karola7
Fanka BB :)
Myfa jak zwykle świetnie wyglądasz. Pozazdrościć.
A co do wypadania to różnie może być. Mi z Matim dopiero koło 8 miesięcy po porodzie zaczęły wypadac i to strasznie - na pewno nie nadwyżki, bo się na skroniach łysawa zrobiłam - a przed ciążą miałam bardzo gęste włosy. Na szczęście łysinka zarosła, ae nie mam już tylu włosów co dawniej
A co do wypadania to różnie może być. Mi z Matim dopiero koło 8 miesięcy po porodzie zaczęły wypadac i to strasznie - na pewno nie nadwyżki, bo się na skroniach łysawa zrobiłam - a przed ciążą miałam bardzo gęste włosy. Na szczęście łysinka zarosła, ae nie mam już tylu włosów co dawniej