reklama
blond
mama dwoch urwiskow
dytek przepraszam , ze tak pozno ja kupilam ten pas z katalogu bon prix za 20 euro i naprawde dzieki niemu brzuszek sie zmniejszyldytek pisze:Blond- nie ma brzucha też bez pasa czy jedynie przy założonym pasie ? Czy ten pas pomaga wrócić do płaskiego brzuszka ? Jak on wygląda ?
w koncu weszlam w normalne spodnie nie ciazowe hurra rozmiar 38 co prawda rozmiar troszkewydlada jak cos miedzy38 a 40 ale sie dopielam no to ciazowe ida w kat nareszcie
aneta998
Fanka BB :)
Basti ja jestem zadowolona z pasa,ale nie wiem czy na pupe bedzie dobry
ja sciskam nim brzuch i jestcoraz mniejszy,nie musze pamietac zeby wciagac brzuch
ale chyba Remeny pisala ze jest niezadowolona z tego pasa,wiec sama nie wiem co Ci doradzic.
ja sciskam nim brzuch i jestcoraz mniejszy,nie musze pamietac zeby wciagac brzuch
ale chyba Remeny pisala ze jest niezadowolona z tego pasa,wiec sama nie wiem co Ci doradzic.
co do pasa to był rewelacyjny zaraz po porodzie gdy chodziłam i miałam bezwładne mięśnie brzucha, chronił mi ranę pooperacyjną i nie bałam się że mi flaki wylecą, a teraz po prostu wciągam sama brzuszek i to jest najwłaściwsze a pas leży w szafie i ... jest za luźny
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Czekać, czekać... :laugh: I na spacerek. Ja, jak tylko uda mi się wbić wijącego się bobasa w kombinezon, to ruszam w miasto gubić swoje 7,5kg, bo słońce świeci, że hej ! W dresach oczywiście, bo w nic innego nie wchodzę... ;D