reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

łooooooo Karolllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ;D sie lansujesz Matka :) pieknie :)

ja wczoraj będąc pod prysznicem se pomyślałam, ze chyba se zrobie zdjęcie i wrzuce na forum i publicznie zobowiążę do powrotu do formy.Moze to podziała...
Póki co - obejrzałam ćwiczenia Cindy.No.Pierwsze koty za płoty.

reklama
a jak z tymi ćwiczonkami fajne ? nie wiem czy kaske wydawac ;)
co do pasa mam w spadku majtki poporodowe chicco - kurna niewygodne na maksa ale ściskają wsio tylko miałam je raz na tyłku ;)
nie chce mi sie ich zakładać ... wielkie gaciory a'la Brigithe Jones ;)

Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie aerobiku z takim biustem- przy kazdym podskoku boli.

Dzisiaj wcisnęłam się w drugie spodnie sprzed ciąży (takie troszkę luźniejsze były), ale waga wciąż stoi ??? Może w końcu drgnie :(.

Dytek gratulacje. A waga drgnie zobaczysz.

Antares moja małża stwerdziła, że lepij przynajmniej obejrzeć cwiczenia niż tylko o nich myślec. ;) No to kiedy zaczynasz?

ja z cwiczeniami na razie ostroznie
robie takie oszukiwane brzuszki :laugh:
a pas sciagajacy brzuch zakladam codziennie mi odpowiada
sciskam sie nim z kazdym dniem coraz mocniej

karola7 pisze:
Dytek gratulacje.  A waga drgnie zobaczysz.

Antares moja małża stwerdziła, że lepij przynajmniej obejrzeć cwiczenia niż tylko o nich myślec.  ;) No to kiedy zaczynasz?

hi,hi no tak :) jakiś to w końcu postęp ;) a zaczne jak sie porządnie wyspię :)

reklama
Do góry