reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja mam z nivea

a ja teraz odprezylabym sie np. opalajac z drinkiem w reku, bez dzieci z dobra kumpela/psiolka obok...albo dobra ksiazka, ..badz masaz w jakims klimatycznym miejsciu i tez sauna mnie odpreza

lubie tez i tak zazwyczaj ostatnio sie odprezam:-Djak mam wszystko zrobione(inaczej psychicznie nie wyluzuje i sie nie odprezam), lezec w sypialni(mam sloneczna ) czytac, ablo buszowac po necie!

reklama
zadalam to pytanie mojemu A ...odpowiedzial masaz na plazy jak w Egipcie, sex , jacuzzi i milion dolarow na koncie- wowczas czulby pelen luz;/...hahah

hahaha -no niezle :-D wszyscy szukali pewnie po omacku"wlacznika" :-D

ja zadzwonilam wczoraj do babci tej co kiedys do niej chodzilam sprzatac,prac,wozic itp. i ona mi mowi ze jakis tam chlopak sie smiertelnie we mnie zakochal :-D i ze moj telefon chcial i wogole... ze z wielka ochota do niej przyjezdzal a tu zonk-patrycji nie ma :-D wogole teskni za mna babcia strasznie i juz dwie osoby zwlonila...i nie moze nikogo znalezc co by jej tak przypasowal jak ja...strasznie mile to bylo...poprosila mnie czy bym mogla chociaz pouczyc ja obslugi komputera... ;)))

reklama
Ja w ramach wiosennych porządków rozpoczęłam nordic walking z moją teściówką. Po pierwszym razie była masakra ale i kilometrów nawaliłyśmy i co najbardziej nie nogi bolały a ramiona od machania kijami. Ale fajne to bo nie męczące

Do góry