reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ostro Pati:) ja dzis tez wszedzie z bucika...i wskoczylabym teraz na rowerek, ale Gracek mi nie da, a sami zostalismy. Adam wzial Klaudie i pojechal do kolegi.

reklama
My dzis z dziewczynami wedrowalysmy dwie bite godziny nad woda w lesie :) laski zmeczone na maxa!! wypieki mialy nieziemskie :-D stwierdzily ze od jutra autem smigamy :-D
ogolnie dzis malo zjadlam :) i czuje sie lzejsza... teraz jeszcze strzelilam "rundke" na rowerku :) wymasowalam nogi i posladki ;) za chwile pedze pod prysznic,balsamowanie i lulu :)

a ja wczoraj z A przed tv ..i jak zawsze YCD ogladam na rowerku , tak wczoraj z piwkiem -jedno i mialam niezla bombe -slowo:O!ale pozniej je spalalismy - hahah

Pati- wytrwalosci zycze! no i przede wszystkim efektow!

ja ostatnio do smarowania uzywam brazujacego dove - swietny efekt opalonej skory (tak, apropo`s smarowania;)

wczoraj w ramach cwiczen prasowalam ;)
dzis od rana dzialam-wysprzatalanm szafe-wor rzeczy dostanie moja bratowa bo ja juz nie licze na to ze do nich schudne ;) a jak nawet to i tak kupie nowe ;) aczkolwiek kilka rzeczy nowych oddalam badz raz zalozonych...jeszcze przesiew w butach musze zrobic...letnie z piwnicy przyniesc...
pozniej smigam na zakupy troche lodowke zapelnic a A zabiera dzieciaki...pozniej mamy w planach wypad do cyrku...
dobra lece dalej kalorie spalac na szmacie :)

no mi ostatnio też niestety przybyło - Bartek już nie wyciąga ani przeprowadzka:( co prawda ruchu i tak mam bardzo dużo ale też i czas więcej jeść :) także od przyszłego tygodnia chcę choć 1-2 razy na tydzień na fitness...

kupilam sobie ten Bio. C.L.A Duo...zobaczymy jak to bedzie z moja dieta ktora na nowo zaczynam od jutra... troche drogie te kapsulki bo na miesiac 160 zl.no ale zobaczymy...w sumie przyjmuje je drugi dzien i jakos mniejszy patetyt na slodkie-az dziwne!!!! :)

A ja byłam u lekarza dzisiaj po tabletki na allergie a ta przy okazji wypatrzyła mi powiększona tarczyce wiec ide sie badać dalej, ciekawe co to z tego bedzie.

Sprawdzic nie zaszkodzi ..moze akurat nic takiego.
Ja swojej jeszcze nie doprowadzilam do porzadku ale jakos nie moge trafic na dobrego enkrynologa... a raczej nie wiem jak w tym kraju tego szukac i znalezc na to czas. Ale musze sie zmobilizowac.

Pati i jak te tabletki... lykasz caly tydzien? Czujesz roznice?

reklama
Do góry