reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Dla mnie odprezenie i relax jest wtedy kiedy jestem sama bez mlodej i Adama :) wtedy leze,smigam na necie...czytam..
albo wyjscie same z kolezanka ...ostatni weekend jak spedzilam go z psiapsiolka byl dla nas mega cudowny...az sie zyc zachcialo :-)

reklama
No takie wyjścia tez mnie pozytywnie nakręcają:tak:

A jednak ten brak apetytu to działanie uszczelki;) nadal jem wiele mniej ale zdecydowanie mi to pasuje 1,5 kg mniej bez zadnego wysiłku.

ja sie ostro balsamuje teraz codziennie...rano i wieczorem..tzn.od dzis zaczelam jeszcze z ranna..i powiem Wam ze robie tak od ostatniego zakupu tego balsamu na cellulit i zmiejszyl sie :) skora o wiele ladniejsza...tylko na dupie siedzi twardo!!!

a ja zaczęłam stosować krem na dzień i na noc i pod oczy regularnie i widzę poprawę, skóra ładniejsza. Musze sobie zapodac jeszcze właśnie jakis ujedrniający balsam, tzn najpierw przejrze to co mam bo za duzo tego sie przewala nieużywanego;)

Dziewczyny a jakich zeli na cellulit uzywacie? Jestescie zadowolone?
Moze macie jakies godne polecenia zele ujedrniajace?

Cicha, ja mam jakiś z Loreala. Jeszcze nie zużyłam jednego opakowania. Czy działa i czy godny polecenia, to jeszcze w sumie nie wiem... Kolejny mam z Avonu. Aha, pisze o żelu na cellulit

reklama
Do góry