reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a ja w ramach treningów biegam za Wojtkiem bo wyczail ze mozna jechac z góry na jezdziku i to bez wysiłku
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sylwia mam nadzieje ze z jakiejs gory na podworku a nie z gory na dol po schodach
A ja przytylam-i to ostro-3,5 kg... Zobaczycie to na fotach...widac jak diabli...Dletego od dzis zas dieta...Echhh ja mam jebla... schudnac ,zrec ,tyc i od nowa...i w kolko macieju
A ja przytylam-i to ostro-3,5 kg... Zobaczycie to na fotach...widac jak diabli...Dletego od dzis zas dieta...Echhh ja mam jebla... schudnac ,zrec ,tyc i od nowa...i w kolko macieju
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati no pewnie ze z górki na drodze przed domem mamy tam kawałek nowego asfaltu
A kobieta przeciez zmienna jest
A kobieta przeciez zmienna jest
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to mnie uspokoilas ze nie po schodach
a ta moja zmiennosc to juz chora jest
a ta moja zmiennosc to juz chora jest
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jestes jak kameleon:-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Pati ja mam to samo co schudne to znowu przytyje i tak w kółko
Dawniej miałam spokój jakos nie tyłam a teraz .... szkoda gadać normalnie nie mogę jeśc tylko potrawy niskokaloryczne albo dieta non stop zero kluseczek które uwielbiam z sosem mojej mamy zaraz brzuch mi rosnie, który też niestety na fotkach widać ( najgorzej w tunikach - to nie jest strój dla mnie )
W Irlandi miałam 56 kg a teraz już ponad 58
Sylwia takie treningi to sama przyjemnośc ;-)
Dawniej miałam spokój jakos nie tyłam a teraz .... szkoda gadać normalnie nie mogę jeśc tylko potrawy niskokaloryczne albo dieta non stop zero kluseczek które uwielbiam z sosem mojej mamy zaraz brzuch mi rosnie, który też niestety na fotkach widać ( najgorzej w tunikach - to nie jest strój dla mnie )
W Irlandi miałam 56 kg a teraz już ponad 58
Sylwia takie treningi to sama przyjemnośc ;-)
reklama
Ech dziewczyny a która z nas nie tyje. Ja to nawet na wagę nie staje bo mnie denerwuje że ciągle jest tak samo mimo iż ograniczyłam jedzenieU mnie problemem są niestety tabletki które muszę brać do końca życia także na cud nie liczę
Podziel się: