reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
brawo Pati:-)! Ja jak mówie Adamowi, że się odchdzam to wieczorem mam ucztę pizze, spagetti i takie tam. Mniam to moje ulubione przysmaki. jak tu sie oprzeć:-)?

ja tez sie odchudzam, musze 3 kilosy zgubiac jakos, zaczelam sobie tez cwiczyc w domu zeby sylwetke poprawic, mzoe sie uda przed wakacjami bo sie zrobilam na maksa obtluszcona...
a moje odchudzamne polega na tym ze jem chleb tylko rano i pije duzo wody....
jakos specjalnie sie nei katuje
slodyczy tez nie jem ajkos bo nawet nei mam ochoty

a ja kupiłam sobie 2 dni temu krem z nivea- nowosc wchodzaca na rynek w wersji startowej za 8 funtów:-D bo którym mam miec mega chude uda i płaski brzuch:-D:-D:-D:-D- kumpele pytaja- Dorcia-wierzysz w to?:-D:-D..a ja naiwnie NOOOO!:sorry2::-D:-D
duzo łaze i jeźdze na rowerku..w sumie jakbym zjchała te 3-4 kg byłabym happy:rofl2: jak nie to trudno:sorry2:..chociaz ujedrnie sie troche:nerd::-D

dziekuje Fredko;-)
wczoraj szalelismy prawie 2 h na basenie..a dzis strzeliłam sobie wycieczke rowerową wkoło Manchester-u:-)..szkoda, ze deszcz mne złapał........:sorry2:i kicham prycham:crazy:

My dzisiaj jedziemy na basen poszaleć trochę w wodzie ale że będę sama z dziećmi to już niestety nie zahaczę o saunę ale może na zjeżdżalni poszaleję:-D

reklama
u mnie bez rezultatów. No i humor zaczyna mi siadac. Niewiem jak dożyje Bozego Ciała. Będe miała pierwszy w roku urlop. jestem tak zmęczona, że padam na ryjek. a co do wagi.... trudno jest mi sie pogodzić z takim stanem rzeczy. Chciałabym wyglądac ładnie anie jak potwór sezamkowy.:-)

Do góry