reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Wow to musiało byc gorąco ;-) A napisz Syla czym ci tak podpadła :-D
Zresztą z teściową to wystarczy moment i już jest wojna :-D

Kakaw całokształtem:wściekła/y: ma taki paskudny charakter, chce rzadzic, uwaza ze ma zawsze rację, plotkuje na nasz temat po całej wsi co mnie doprowadzilo do szału, no i oczywiscie gadki typu co to za styl urzadzania mieszkania, zadnych dywanów i firanek i nawet serwety na stole nie ma sic! sofe mi kocem przykrywa:wściekła/y: bo na skórze się źle siedzi, itd itp

Kakaw całokształtem:wściekła/y: ma taki paskudny charakter, chce rzadzic, uwaza ze ma zawsze rację, plotkuje na nasz temat po całej wsi co mnie doprowadzilo do szału, no i oczywiscie gadki typu co to za styl urzadzania mieszkania, zadnych dywanów i firanek i nawet serwety na stole nie ma sic! sofe mi kocem przykrywa:wściekła/y: bo na skórze się źle siedzi, itd itp

No to ci nie zazdroszcze :-D Ale może poprostu usiądź z nią i spróbuj wytłumaczyć że choć wiele jej zawdzięczasz i bardzo ją i jej rady sobie cenisz hehehe:-D:-D:-D to jednak jest to twój dom w którym nie będzie serwetek ani dywanów bo ty ich poprostu nie lubisz
masz taki styl i tak właśnie będzie w twoim domu czy ona tego chce czy nie .......

Widziecie tak to jest z tymi teściowymi ja też zawsze swojej nie lubiłam baaaa nawet nie ciepiałam..... bo sie strasznie wtrącała..... ale teraz widze że była to moja wina bo też nigdy jej o niczym nie powiedziałam tzn robiłam zawsze dobrą minę do złej gry :tak: grzecznie przemilczając jej uwagi choć szlag mnie trafiał :wściekła/y: no i też widywałam się z nią z musu tylko od święta, ale gdy zaszłam w drugą ciążę no i nabyłam zyciowego doświadczenia:-D i po pierwszych uwagach typu to jest złe a to nie dobre uzmysłowiłam jej oczywiście bardzo grzecznie i miło, że mimo że tak myśli to i tak będzie tak jak ja chcę :-Dwidze że jakoś sie dotarłyśmy nawet czasami posłucham jej rad :-D teraz dużo jej zawdzięczam jest z Sandrą przez 3 dni w tygodniu ( Z Łukaszem nie była ) bardzo ją kocha i widze że nie jest taka zła jak przez wiele lat myślałam:-):baffled: widze też teraz jakie błędy popełnia moja szwagierka w kontaktach z teściową;-)oczywiście też jej nie lubi :no:

Buuu to faktycznie Syla katastrofa....
Moja niby tez ma swoje wady ale az taka nie jest...
A co do firanek to wlasnie w duzym pokoju u nas by sie przydaly bo brzydkie okno i tesciowa taka dobra ze zaoferowala ze 200 euro da :-D

och to ja dzis powiem Adamowi- ze ma świeta mamuske:):-Dbo chyba taka jest w porównaniu z Twoja Syla:szok:...ja generalnie nie lubie jak mi sie ktos wtraca..poucza mnie..a juz jakby tak non toper nosa wsadzała..a juz tesciówka.........rozjechalabym za pierwszym zakretem:-D:-D

Moja tesciówka nic mi /nam sie nie wtraca..ba..wrecz przeciwnie - mówi- (inna moda..ja swoje wychowałam..młodzi na czasie, bardziej obeznani, oczytani itd:rofl2: a mnie chwali wszstkim jaka ja cacy -mądra..piekna.:-D:-D:-D:dry: moze cos ode mnie chce?:dry: bo z teciówkami nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D:-D:-D:-D(zart)

Pati - swojej powiedz, ze ja do domku jeszcze nigdzie nie mam firan, zasłon.. moze pusci przelew:dry::-D:-D

Moja ogolnie chwali wszystko tez co zrobie...z reszta tesc tak samo...Jestem ich kochanym Patyczkiem...Az zazdrosna ostatnio bywa siostra Adama:baffled: Bo Patyczek tak dobrze gotuje,bo Patyczek ma zawsze tak czysto,i tak potrafi to i siamto :-D Mi to na reke bo ja swoje w glowie mysle a mowie co chca uslyszec i swietnie na tym wychodze...;-):-)

reklama
No wiecie z tymi firankami - ja mam takie zdanie ze mam ładne wielkie okna, brązowe takie jak chcialam i nie bede zasłaniała sobie swiatła wieszając firanki których nie znosze jeśli swieci słonko to mam drewniane żaluzje mozna zasłonic
:-) aaaaa i dzieki za współczucia jakos dam rade wytrzymam w poniedziałek lub wtorek bedzie moja mama

Do góry