Niektórzy tak mają że łatwo wagę gubią po ciąży ale warto się przebadac bo np. tarczyca wychodzi głównie u kobiet po ciąży. Badania są niestety ważne bo lepiej w porę wiedziec z czym trzeba walczyc. A tak wogóle to ja się niezałamywałam tylko ostro wzięłam się do roboty- nie chciałam żeby ktoś mnie wyręczał przy dziecku i to mi pomogło. Niby tak jest że im więcej pracy tym mniej się pamięta:-) A tak naprawdę to głowa do góry wszystko będzie dobrze i bierzemy się ostro do roboty aby nasze figury znów zawracały panom w głowach
reklama
No Aniu - faktycznie musiałaś przejść...Życzę żeby ci się już tarczyca nie odezwała!!! dobrze że szybko wykryli i że leki są
ja zrobiłam niedawno wszystkie badania - moja lekarz dała mi i na wszystkie podstawowe i cholesterol i cukier i tarczyce - na szczęście wszystkie wyniki bardzo dobre- nawet mój sysak ze mnie nie wyssał zapasów na tyle żebym się jakiejś anemii nabawiła- zresztą ja poważne zapasy miałam
Ell- marsz zadbać o siebie
ja zrobiłam niedawno wszystkie badania - moja lekarz dała mi i na wszystkie podstawowe i cholesterol i cukier i tarczyce - na szczęście wszystkie wyniki bardzo dobre- nawet mój sysak ze mnie nie wyssał zapasów na tyle żebym się jakiejś anemii nabawiła- zresztą ja poważne zapasy miałam
Ell- marsz zadbać o siebie
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kobitki byłam tylko dzisiaj o chirurga- usunieta poduszka u palca i ponownie paznokieć, tym razem tylko połowa, nie pozwoiłam na całość- ale 2 tygodnie l4 mam i pod znakiem zapytania weselicho na kaszubach i wczasy nad morzem wypiłam kilka drinków, aby nie czuć bólu, ogolnie mam załamkę:sick: do internisty już nie dotarłam, noga krwawiła- tym razem nie zgodziłam się też na szycie, jak pomyślałam jeszcze o usuwanie szwów, to było to już dla mnie o wiele za dużo, mówię wam mam dosyć, ale wiem, że muszę być silna dla mojego dzióbasa najdroższego
ell
dzieki Kasiu, ale dzisiaj pierwszy raz się rozkleiłam, już straciłam nadzieję , że kiedyś wylecze to do końca- czuję się taka bezsilna, bo pomimo, że dbam o to, aby to wyleczyć, przyjmuję lekartswa, odwiedzam regularnie lekarzy, wszystko pod kontrolą, a tu powtórka z rozrywki, i juz teraz nie wierze, że kiedyś znowu założę but z obcasem, mam zakaz na 6 miesięcy, dzisiaj stwierdziłam, ze nawet druga cesarka to byłby pikus przy tym
patrycja24berlin
Ell z calego serducha Ci wspolczuje bo wyobrazam sobie jakie to musi byc dla ciebie uciazliwe...trzymam kciuki by wszystko wrocilo do normy i dmucham i chucham na palucha:-)
reklama
ell
dziękuję dziewczyny
Nockę miałam koszmarną, obudziłam się o 3, coś mnie zabolało w brzuchu, a potem to przez następną godzinę nie wiem co się działo- mąż walczył ostro o to, abym mu nie zemdlała- koszmar, dawno tak się nie czułam. Nie wiem czy to przypadkiem nie wynik połączenia alkoholu z tabletkami przeciwbólowymi- taki głupol ze mnie
Nockę miałam koszmarną, obudziłam się o 3, coś mnie zabolało w brzuchu, a potem to przez następną godzinę nie wiem co się działo- mąż walczył ostro o to, abym mu nie zemdlała- koszmar, dawno tak się nie czułam. Nie wiem czy to przypadkiem nie wynik połączenia alkoholu z tabletkami przeciwbólowymi- taki głupol ze mnie
Podziel się: