reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Niektórzy tak mają że łatwo wagę gubią po ciąży ale warto się przebadac bo np. tarczyca wychodzi głównie u kobiet po ciąży. Badania są niestety ważne bo lepiej w porę wiedziec z czym trzeba walczyc. A tak wogóle to ja się niezałamywałam tylko ostro wzięłam się do roboty- nie chciałam żeby ktoś mnie wyręczał przy dziecku i to mi pomogło. Niby tak jest że im więcej pracy tym mniej się pamięta:-) A tak naprawdę to głowa do góry wszystko będzie dobrze i bierzemy się ostro do roboty aby nasze figury znów zawracały panom w głowach:-D

reklama
No Aniu - faktycznie musiałaś przejść...Życzę żeby ci się już tarczyca nie odezwała!!! dobrze że szybko wykryli i że leki są
ja zrobiłam niedawno wszystkie badania - moja lekarz dała mi i na wszystkie podstawowe i cholesterol i cukier i tarczyce - na szczęście wszystkie wyniki bardzo dobre- nawet mój sysak ze mnie nie wyssał zapasów na tyle żebym się jakiejś anemii nabawiła- zresztą ja poważne zapasy miałam ;)
Ell- marsz zadbać o siebie :)

kobitki byłam tylko dzisiaj o chirurga- usunieta poduszka u palca i ponownie paznokieć, tym razem tylko połowa, nie pozwoiłam na całość- ale 2 tygodnie l4 mam i pod znakiem zapytania weselicho na kaszubach i wczasy nad morzem:no: wypiłam kilka drinków, aby nie czuć bólu, ogolnie mam załamkę:sick: do internisty już nie dotarłam, noga krwawiła- tym razem nie zgodziłam się też na szycie, jak pomyślałam jeszcze o usuwanie szwów, to było to już dla mnie o wiele za dużo, mówię wam mam dosyć, ale wiem, że muszę być silna dla mojego dzióbasa najdroższego

dzieki Kasiu, ale dzisiaj pierwszy raz się rozkleiłam, już straciłam nadzieję , że kiedyś wylecze to do końca- czuję się taka bezsilna, bo pomimo, że dbam o to, aby to wyleczyć, przyjmuję lekartswa, odwiedzam regularnie lekarzy, wszystko pod kontrolą, a tu powtórka z rozrywki, i juz teraz nie wierze, że kiedyś znowu założę but z obcasem, mam zakaz na 6 miesięcy:eek:, dzisiaj stwierdziłam, ze nawet druga cesarka to byłby pikus przy tym:cool2:

Ell ale ty się masz z tą nogą. Trzymaj sie dzielnie, bo mnie na sam opis przechodzi dreszczyk. Buziaki i ściski w palucha;-)

Ell z calego serducha Ci wspolczuje bo wyobrazam sobie jakie to musi byc dla ciebie uciazliwe...trzymam kciuki by wszystko wrocilo do normy i dmucham i chucham na palucha:-)

reklama
dziękuję dziewczyny

Nockę miałam koszmarną, obudziłam się o 3, coś mnie zabolało w brzuchu, a potem to przez następną godzinę nie wiem co się działo- mąż walczył ostro o to, abym mu nie zemdlała- koszmar, dawno tak się nie czułam. Nie wiem czy to przypadkiem nie wynik połączenia alkoholu z tabletkami przeciwbólowymi- taki głupol ze mnie:confused:

Do góry