reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ja na razie -2, ale nadal karmię, a apetyt ostatnio rośnie. Trochę się boję, że jak kończę karmić, to mi się utyje.
Oczywiście brzuszek nie ten, ale co tam. Takie są uroki bycia mamusią. Ja tak na to patrzę.

reklama
Ja w kg mam + 2 (ważę 67 kg!!!) ale w cm tylko w talii plus 2 no i wałeczek oczywiscie, zobaczymy co będzie jak skończę karmić...stroje mam głównie jednoczęściowe- najwyżej ciotka klotka będę ;) dwuczęściowy mam taki chyba sprzed 7 lat....musze kupić nowy - no ale może jak schudnę :) jedyny plus - dziś mnie kosmetyczka przy depilacji pochwaliła- ze w ogóle nie mam cellulitisu i rozstępów- fajne chociaż to bo kg to zdecydowanie za dużo mam ( z tym ze przed ciażą tez ich miałam za dużo :))
Ale rozstępy też mam tylko że na cyckach - w ogóle nieciekawie wyglądają na końcówce karmienia (karmie już tylko rano)- flaczki się robią :(
ide spać - może sie jeszcze zmobilizuję jakims balsamem maznąć ;)

Oj Ell ty uwazaj nam na siebie :tak: dobrze ze robisz te badania bo to chudnicie i omdlenie moze to wlasnie anemia :confused: My tez z Sandrusia dmuchamy na paluszka coby mniej bolal :-)
Ten moj diabelek znow cos z klawiatura zrobil bo polskich liter nie mam :-D

A ja się od dzisiaj ograniczam w jedzeniu i spowrotem zaczynam cwiczyc. No przecież nie mogę byc aż taka słaba żeby chęc jedzenia wygrała z moją wolą. A ją mam silną skoro 4 lata temu rzuciłam palenie:tak: Narazie się ograniczę i pocwiczę i po tygodniu dopiero sprawdzę efekt bo jakbym codziennie na wagę stawała to bym się poddała szybciutko:-) Ale niestosuję jakiejś specjalnej diety poprostu wymyślam własną:-D Jak się sprawdzi to ją nazwę i się podzielę:-D

Ja ostatnio mialam strasznie sucha skora ale od kilku dni zawzialam sie i codziennie z rana i wieczorem balsamuje sie...kurde o niebo lepsza ta skora...teraz jszcze musze zmobilizowac sie do cwiczen,jak narazie to tylko tance w domu dla mojego diabolka odstawiam z czego bardzo sie cieszy a czasami to wrecz jak zahipnetyzowana siedzi:-) szczegolnie jak mi sie wymcknie jakis krok co do striptizu by sie nadawal:-D:-D:-D

Dzis wybieram sie na solarium i jakies zakupy bo trzeba przygotowac sie na wyjazd...no i jakis nowy stroj kapielowy moze kupie...Ostatnio ogladalam jednoczesciowy,bardzlo ladny i seksowny,zaslonilby moje rozstepy a tam akurat gdzie ich nie mam byloby odkryte,ale troche szkoda mi kasy po ponad 150 euro kosztowal:baffled: Za ta kase mam juz 5 par innych:tak:
No i moze jakies jeansy i spodniczke jeansowa kupie no i t-sherciki jakies...Zobacze bo znowu sie na duzo nastawie ,a wroce tylko z ciuchami dla Mlodej....:-D

No a ja się czuję taka lekka na tej mojej diecie:-D Przede wszystkim brzuch się nie wydął jeszcze a zawsze już po śniadaniu sterczał jakbym piłkę połknęła:tak: :-) Ale dziś zjadłam lekkie śniadanko tzn. tylko plasterki serka, rybki i wędliny z herbatą. Wyzbywam się pieczywa. No i jest dobrze. Tylko się boję że głowa mnie będzie bolec bo jak nie zjem to tak łupie że muszę się najeśc i przechodzi. No ale jak będę jeśc małe ilości co jakiś czas lub przekąszę jakiegoś owoca to może nie rozboli:tak:

Ja też staram się jak moge żeby zrzucić kiloski .średnio mi to idzie schudłam ostatnio 6 kg ale to kropla w morzu. Ztego co widze to ja najgrubsza jestem z nas wszystkich :zawstydzona/y: no ale mam za swoje (31kg w ciąży przytyłam) .Marzy mi się waga z okresu ślubu ale to chyba nie osiągalne jest ale tak jak piszesz mamoot takie są uroki bycia mamusia ;-) ale z drugiej strony to nie sprawiedliwe ;-) bo niektóre mamuśki (tu na forum też) wyglądają jak 18-tki zero śladu po ciąży :-) ehhh szkoda że nie było mi to pisane hihihihi

Ania dzieki....Mam nadzieje ze wnie wroca z pustymi siatami;-):-D

A jesli moge Ci poradzic to pij duzo wody bo glowa czesto boli jak za malo plynow wypijemy...:tak:

Stokrotki faktycznie duzo przytylas dlatego tez wiecej bedzie trzeba czekac na wymarzona figure....Ale napewno ci sie uda...moja mama poznala kolezanke na kursie fryzjerskim ostatnio ktora w ciagu roku schudla 40 kilogramow,jak pokazala zdjecia zanim schudla to nikt nie mogl jej rozpoznac,a jak sie wyalo ktora to ona to mama mowila ze wygladala jak wlasna babcia...A wiec nie martw sie,troche silnej woli,ruchu a efekty napewno przyjda...

reklama
Do góry