reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
To dieta South Beach i jak na razie muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona. Dodam tylko że na diecie jestem 3 raz w życiu, a 2 pierwsze skończyły się ciążami . Ciekawa jestem co będzie teraz . Czyżby moja płodność była w jakimś stopniu powiązana z deficytem żarełka. Qurcze może jakiegoś przełomowego odkrycia dokonam
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Fusik generalnie to wszystko jest tutaj www.mojegotowanie.pl - magazyn o dobrym smaku - diety Polecam bo można ją stosować nawet przy karmieniu piersią.
Sumka no to ty uważaj chociaż jakaś siostrzyczka to może i by się przydała jeszcze twoim chłopakom albo trzeci do teamu hihi.... a tak generalnie to przy dietach chyba łatwo się rozregulować - ja byłam na diecie tylko raz w życiu - nie pamiętam nawet czy 2 tyg wytrzymałam czy tylko z tydzień ale jak mi się cykle rozregulowały to okres tak przepadł że trzeba go było zastrzykami wywoływać...ale ja generalnie jestem wrażliwa "hormonalnie" na wszelkie zmiany
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny gratuluję i jestem pod wrażeniem. Ja chyba zaczęłam ostatnio lekko przybierać na wadze. Ale jak pomyślę, że miałabym sobie odmówić słodyczy, które są moją wieeeelką przyjemnością....
Podziel się: