reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
To dieta South Beach i jak na razie muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona. Dodam tylko że na diecie jestem 3 raz w życiu, a 2 pierwsze skończyły się ciążami :-D . Ciekawa jestem co będzie teraz :baffled: . Czyżby moja płodność była w jakimś stopniu powiązana z deficytem żarełka. Qurcze może jakiegoś przełomowego odkrycia dokonam :-D

Sumka no to ty uważaj ;) chociaż jakaś siostrzyczka to może i by się przydała jeszcze twoim chłopakom albo trzeci do teamu hihi.... a tak generalnie to przy dietach chyba łatwo się rozregulować - ja byłam na diecie tylko raz w życiu - nie pamiętam nawet czy 2 tyg wytrzymałam czy tylko z tydzień ale jak mi się cykle rozregulowały to okres tak przepadł że trzeba go było zastrzykami wywoływać...ale ja generalnie jestem wrażliwa "hormonalnie" na wszelkie zmiany

Sumka, idziesz jak burza! Tak trzymać! Fusik, Tobie też się uda!
Mi też przydałoby się, ale nie potrafię się zmobilizować, choć szykuje się wesele w lipcu i nie chciałabym mieć oponki:baffled:

reklama
Dziewczyny gratuluję i jestem pod wrażeniem. Ja chyba zaczęłam ostatnio lekko przybierać na wadze. Ale jak pomyślę, że miałabym sobie odmówić słodyczy, które są moją wieeeelką przyjemnością....:-D :-D :-D

Do góry