reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Oj, Fusik, Fusik, babom to dogodzic.... :-D :-D :-D Ja na przyklad nie mialabym nic przeciwko temu, zeby obecny rozmiar cyca zostal mi na zawsze :-D :-D A poza tym wiesz, jak to okropnie wyglada? wchodzi 175cm i 55kg wagi????!!!!.... :tak: :tak: :tak: (ja juz sie nawet nie wlaczam w Wasza dyskusje o rozmiarach, ostatnio 34 bylo na mnie za duze.....:baffled: )

Sylwia, ja zawsze wazylam w okolicach 60 - i bylo mi z tym dobrze ...ale teraz po ciazy nie moge wrocic do swojej dawnej wagi, ciagle jakos mi chudooooo..... :baffled:

Syla to Ty mi na glowe mozesz napluc....:-D:-D:-D

Heatherek ty mi tam jedz wiecej bo jak tak dalej pojdzie to w jednym dziale z Matim bedziesz sie ubierala:-D:-D:-D

Fusik a cycus musi byc...:tak:Zaloze sie ze maz napewno nie nazeka:-);-)

Pati, chyba nie tylko Tobie :-D :-D :-D Mi tez :-D :-D :-D 182 to nie byle co!

A swoja droga - to nie jest kwestia mojego niejedzenia, tylko pozerania mnie przez Mateuszka, cwiczen fizycznych przy Malenstwie :laugh2: (siad, sklon, oczy dookola glowy, przenoszenie ciezarow, samolociki, itd id itd), ogolny stres i takie tam... Sama chcialabym troche nadrobic....

No tak to z nmi babami - nie dogodzisz :)
A propos pożerania - mam koleżankę która karmi choć mała ma prawie 3 lata ( w sumie niedawno skończyła 3 ale koleżanki jakiś czas nie widziałam) i karmi piersią...twierdziła że już musi skończyć ale mąż wyjechał i ona czeka aż wróci żeby małą odtsawić bo to stres...koleżanka wygląda jak anoreksja a była zawsze ładnie zbudowaną babką - jakieś 38-40...a co do tego karmienia to nawet moja p0ołożna powiedziała że to już patologia, że powyzej 2iego roku życia to nie ma sensu bo pokarm i to co w nim zawarte już nie jest dziecku potrzebne - nei ma takich wartości, więc to tylko zależność emocjonalna...na koniec taki wniosek-obyśmy my nie miały kłopotów i jazd przy odstawianiu maluchów od piersi :)

A z innej beczki - jutro zamierzam się wybrać na siłownię :) i chciałabym choć raz w tyg na siłownię i raz na basen (wiem że to niewiele ale rekreacyjnie wystarczy) Generalny cel - poprawić brzuszek i talię, waga nie jest istotna, tylko centymetry

reklama
Do góry