reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Sylwia ale ja Ci powiem że takie dyskotekowe to też nie nasze, na dyskoteki nie chodzimy a jak mam potańczyć to przy takiej jakiejś bardziej swojskiej muzie - np na weselu albo prywatce z sąsiadami :) - zapodamy sobie wtedy przeboje z lat 80tych i heja!!!! A tańce kursowe to są bardziej sztuką dla sztuki i po prostu po to żeby się poruszać i roztańczyć - jako aktywność fizyczna, bo na imprezkach raczej rzadko wykorzystywane

A ja tanczyc lubie-na dyskoteki tez uwielbiam chodzic...moze nie co tydzien ale lubie wskoczyc od czasu do czasu na parkiet przy czarnych rytmach i "heja bamboleja"-coco dzambo i do przodu...:-D:-)

ja tez za dyskotekami nie przepadam, raczej imprezy biesiadne, weselne, prywatki:-D - taka swojska muzyka do tańczenia

No ja właśnie miałam was pytać o to bo ja chociaż karmię tylko dwa razy - rano i wieczorem, okresu nie mam...już się zaczynam zastanawiać czy jakiegoś testu nie powinnam robić (chociaż nie ryzykujemy) ...dziwne - czy są inne mamuśki które tak mało karmią a nie mają okresu???
Basiu ja juz skończyłam karmienie a okresu nadal nie widać lecę we wtorek do lekarza skontrolować niby nie tesknie za nim ale lepiej to sprawdzić to dam znać czy to normwlne jak wróce

a co do antykoncepcji to właśnie poprosze o plastry jak pójde

A ja dostaje szalu jak ide na dyskoteke i leca tam przeboje z podstawowki...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Najczesciej takie cos zdaza sie w malych dyskotekach w malych miastach..jak np.Tczew..Dlatego jak poszalec to zawsze jechalismy do Trojmiasta...Sopot gora...:tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Hi hi Pati jak szaleć to szaleć mówisz:-) ja tam też tańcze ale w sobie tylko znanych rytmach:-D a czarne rytmy hmmm lubię.
Lubię tez czasem na karaoke się wygłupić:tak:

Ja to ogolnie wstydliwa jestem ale raz bylismy w knajpce gdzie karaoke bylo i po 3 drinach zapragnelam miec tez mikrofon w lapach...No i jak sie dorwalam to "czarne oczy "tak odstawilam ze ho ho...Na szczescie bylo kilku innych co chcialo mnie przekrzyczec wiec nie bylo az takiej siary....

Ale przyznam ze z rana duzoooo spiewam,ale nie zostaje to docenione wogole...:wściekła/y: Zazwyczaj stary do mnie mowi "Patrycja wez juz badz cicho dobra" albo pospiewaj sobie jak pojde do pracy... A ja mu zawsze wykrzycze " przez ciebie moj talent sie marnuje"!!!!!:wściekła/y: a on zawsze wybucha smiechem ....:-D talent.....buhahahaha

reklama
No to ja odstaje od Szanownego Ogolu, bo moj "spiew" pozal sie Boze slyszy tylko Mateusz :-D :-D :-D Musze sie niezle hamowac, zeby czasem mu nie zaczac nucic kolysanek przy kims hehe.... a na karaoke to mnie nikt nie namowi nawet na Mazurach hihihi

Do góry