reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No faktycznie paskudne chorobsko ... Dzieki za wyjasnienia Kasia... Bede musiala to zbadac... A tymczasem przejechalam 10 km. na rowerku wiem malo...ale mam takie zakwasy po ostatnich 20 km. i cwiczeniach ,ze ledwo chodze... No ale wieczorem tez mam zamiar dosiasc moja koze wiec codziennie troche i oby do swiat zniklo chodz 4 kg
patrycja24berlin
Kasia fajnie ,ze mammografia pozytywna
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Kasia, super, że mammografia w porządku. Ja też muszę badać piersi co pół roku, na razie USG.
Wiecie, jak sobie pomyślę, jakie ludzie mają problemy ze zdrowiem, to się cieszę, że mnie dopadło tylko to. Grunt, że zdiagnozowane wcześnie, wtedy są większe szanse na to, że długo pociągnę na małej dawce leku- zawsze lepiej brać najniższą, niż najwyższą jak mój brat. Ale swoją drogą dużo ludzi ma problemy z tarczycą, u mnie w pracy, w tej części biura gdzie siedzę, jest nas 6, i 5 ma niedoczynność tarczycy szósta idzie się przebadać niebawem, bo już jej po objawach prawie zdiagnozowałyśmy do tego jeszcze moja psiapsióła, mój brat- więc zdecydowana większość osób z bliskiego otoczenia.
Wiecie, jak sobie pomyślę, jakie ludzie mają problemy ze zdrowiem, to się cieszę, że mnie dopadło tylko to. Grunt, że zdiagnozowane wcześnie, wtedy są większe szanse na to, że długo pociągnę na małej dawce leku- zawsze lepiej brać najniższą, niż najwyższą jak mój brat. Ale swoją drogą dużo ludzi ma problemy z tarczycą, u mnie w pracy, w tej części biura gdzie siedzę, jest nas 6, i 5 ma niedoczynność tarczycy szósta idzie się przebadać niebawem, bo już jej po objawach prawie zdiagnozowałyśmy do tego jeszcze moja psiapsióła, mój brat- więc zdecydowana większość osób z bliskiego otoczenia.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No tak bardzo często ludzie ignorują np nadciśnienie a ja w związku z tematem Umówilam się na jutro na wizytę do mojej lekarki taka konsultacja w wieku starczym to juz konieczność
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No i idę znowu na badania tarczycy;( dobrze chyba nie jest;(
reklama
patrycja24berlin
A co tam Syla? gozej sie czujesz czy jak?
Podziel się: