reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

reklama
Wiecie ja jestem bardzo dumna z siebie. Wyglądam o wiele lepiej i tak też się czuje. Dupcia mniejsza,brzuch wraca do normy. Bardzo ale to bardzo się cieszę. Drugi motywator,to mąż. Niech patrzy... myślał że ma kurę domową. Nie odzywa się dalej a ja zaczynam mieć z tego radochę. To chyba źle tak myślę. Bo powinnam się martwić, a mi to przynosi ulgę. Tak prawdę mówiąc to czasem z chęcią bym go walnęła w łepetykę. Czym jestem chudsza tym robię się silniejsza psychicznie.

Dzis jak weszlam z rana na wage to sie przezegnalam... W weekend ciasto upieklam i zjadlam dwa kawalki,loda i kilka wafelkow...I sluhajcie mam 2 kilo wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ach jeszcze bylo piwko... ale zeby az tyle przytyc? Zakupilam ryby,warzywa ,owoce i niech sie wali bede walczyc...plus cwiczenia oczywiscie...Teraz to dostalam normalnie obuchem w leb :-D

reklama
Do góry