reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

Ha to co ja mam powiedzieć jak szczupła byłam 15 kg temu;) chociaż mój małżonek twierdzi ze obojętnie czy przytyje czy schudne to dobrze wyglądam i tego się będę trzymać;) a jeszcze dzisiaj kupiłam kilka krzakow i muszę zasadzic przed domem.

reklama
moj to nawet twierdzi, ze im jestem pelniejsza tym lepiej:-D
Syla dolaczylabym- lubie bawic sie w ziemi i pozniej podziwiac efekty.
Ja dzis dom/praca/zakupy/mega porzadki//teraz uzypiam Gracusia i zmykam do Dusi na 20 min ksiazeczka, przytulasy i dalej jade na szmacie- jutro mam chate gosci:-p

A ja zamiast jechać na szmacie pojechałam w gości;) a sprzątać będę jak przyjade w pn bo do środy jeszcze się urlopuje;) i jakoś tak fundusze mi stopniały;) a niby żadnych szaleństw nie było!

w ramach poprawy formy kupilam sobie sroj kapielowy na basen-taki w calosci-czarny :-D

A w gosci dzis ide ...bede piwkowac z bratowa :D zostaje u nich na noc z mloda.Adam polecial dzis do Bonn do kolegi na urodziny :)

reklama
Do góry