reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy mamuś czerwcowych :) Wątek mobilizacyjny

ja też mogę oddać nawet 10 kilo - po porodzie spadła mi waga szybko i brakowało mi tylko 5 kilo, no to zamiast chudnąć ja tyłam i teraz mam 10 :-( ale od stycznia biorę się za siebie : moje motto "mniej żreć"

reklama
u mnie waga sprzed ciazy 59kg ale mam brzuch mnielo 6 miehow od cesarki, moge zaczac cwiczyc brzuszki....tak sobie mowile ze jak wyzdrowieje, bo na razie nie mam sily...
i troch ltuszczyku na bioderkach tez jest....
trzeba sie za siebie wziac...:-):-):-):-)

Ania i inne Kobietki po cesarce - jak Wasze blizny? Ja mam nadal czerwona i niezle widoczna kreske, niestety nieco przerosnieta... macie jakis pomysl co z tym zrobic??

No u mnie podobnie niestety... niby nie wygląda to jakoś strasznie źle, ale mogłoby być lepiej. jest jakaś maść na blizny, podobno działa, może trzeba będzie kupić...

Moja jest czerwona i taka zylasta, i czasmi swedzi bardzo, raz sie obudzilam w nocy i ja przez sen drapalam...i czasem szwy mnie wewnetrzne jeszcze ciagna-podobno do roku maja sie rozpuscic...
sa mascie na bazie cebuli, chyba sobie kupie, moze zjasnieje troche...:confused::confused:

...i takie cuda kupuje sie bez recepty? a jakies przeciwwskazania bywaja?... czy powinien to ktos obejrzec - jakis dermatolog, czy ktos?

reklama
Do góry